Tortilla tapas med røget laks

Tortilla tapas

Røget laks

Ingredienser
  • 4 grønne tortilla wraps
  • 50 g spæd salat
  • 1 dl Bähncke Skaldyr Dressing
  • 100 g røget laks
  • 50 g ørredrogn
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Udstik tortilla wrap og spray med bagespray. Bag dem sprøde i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min.
  2. Saml med salat, Bähncke Skaldyr Dressing, røget laks og ørredrogn. Pynt med friske krydderurter.
  3. Tip: Kom også et lag med rejer ind.

Kylling

Ingredienser
  • 4 røde tortilla wraps
  • 50 g spædsalat
  • 1 dl guacamole
  • 100 g kyllingekød
  • 1 dl Mexican Salsa Sauce
  • Beauvais Appetitagurker
  • Gule cherrytomater
  • Friske krydderurter
  •  
Sådan gør du
  1. Udstik tortilla wrap og spray med bagespray. Bag dem sprøde i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min.
  2. Opbyg towers af 3 lag med guacamole, salat, Bähncke Mexican Salsa Sauce og kylling, Pynt med Appetitagurker, cherrytomater og friske krydderurter.

Roastbeef

Ingredienser
  • 4 gule tortilla wraps
  • 50 g spædsalat
  • 1 dl Bähncke Grov Remoulade
  • 100 g roastbeef
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  • Udstik tortilla wrap og spray med bagespray. Bag dem sprøde i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min.
  • Opbyg towers af 3 lag med Bähncke Grov Remoulade, salat, roastbeef, kapers og peberrod. Pynt med ristede løg, kapers og friske krydderurter.

Æble-hybenmarmelade

Ingredienser
  • 4 tortilla wraps (mix af forskellige farver)
  • 2 dl cremefraiche 38%
  • 1 dl Den gamle fabrik æble/hyben marmelade
  • 5 spsk. kanelsukker
  • Mynte eller citronverbena
Sådan gør du
  • Udstik tortilla wrap og spray med bagespray. Bag dem sprøde i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min.
  • Opbyg tower af 3 lag med pisket cremefraiche, Den Gamle Fabrik og Æble/hybenmarmelade. Pynt sidste lag med cremefraiche, kanelsukker og mynte.