Tortilla tapas med røget laks

Røget laks
Ingredienser
- 4 grønne tortilla wraps
- 50 g spæd salat
- 1 dl Bähncke Skaldyr Dressing
- 100 g røget laks
- 50 g ørredrogn
- Friske krydderurter
Sådan gør du
- Udstik tortilla wrap og spray med bagespray. Bag dem sprøde i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min.
- Saml med salat, Bähncke Skaldyr Dressing, røget laks og ørredrogn. Pynt med friske krydderurter.
- Tip: Kom også et lag med rejer ind.
Kylling
Ingredienser
- 4 røde tortilla wraps
- 50 g spædsalat
- 1 dl guacamole
- 100 g kyllingekød
- 1 dl Mexican Salsa Sauce
- Beauvais Appetitagurker
- Gule cherrytomater
- Friske krydderurter
Sådan gør du
- Udstik tortilla wrap og spray med bagespray. Bag dem sprøde i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min.
- Opbyg towers af 3 lag med guacamole, salat, Bähncke Mexican Salsa Sauce og kylling, Pynt med Appetitagurker, cherrytomater og friske krydderurter.
Roastbeef
Ingredienser
- 4 gule tortilla wraps
- 50 g spædsalat
- 1 dl Bähncke Grov Remoulade
- 100 g roastbeef
- Friske krydderurter
Sådan gør du
- Udstik tortilla wrap og spray med bagespray. Bag dem sprøde i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min.
- Opbyg towers af 3 lag med Bähncke Grov Remoulade, salat, roastbeef, kapers og peberrod. Pynt med ristede løg, kapers og friske krydderurter.
Æble-hybenmarmelade
Ingredienser
- 4 tortilla wraps (mix af forskellige farver)
- 2 dl cremefraiche 38%
- 1 dl Den gamle fabrik æble/hyben marmelade
- 5 spsk. kanelsukker
- Mynte eller citronverbena
Sådan gør du
- Udstik tortilla wrap og spray med bagespray. Bag dem sprøde i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min.
- Opbyg tower af 3 lag med pisket cremefraiche, Den Gamle Fabrik og Æble/hybenmarmelade. Pynt sidste lag med cremefraiche, kanelsukker og mynte.
Anvendte produkter

Skaldyr Dressing
1100 g – 6 stk
(Varenr. 150504)