Naturli’ burger med skovsvampe mayo og tomatrelish

Ingredienser
- 30 g tørrede skovsvampe (eller 300 g friske)
- 3 dl Naturli’ Vegan Mayo
- 10 brioche burgerboller
- 100 g salat mix
- 10 g ærteskud
- 5 dl tomatrelish (eller salsa)
- 10 Naturli’ Burgerbøffer (150 g)
- 10 skiver rød cheddarost
- 100 g Beauvais Appetit Agurker
- 100 g syltede chilier
- Frisk timian
- Salt og peber
Sådan gør du
- Udblød skovsvampene i vand i ca. 30 min. Steg svampene i smør, hak dem og bland dem med Naturli Mayo.
- Smag til frisk timian, citronsaft, salt og peber.
- Rist briochebollerne, steg Naturli´ Burgerbøffer som anvist og fyld burgeren med skovsvampe mayo, salater, ærteskud, tomatrelish, Naturli Burgerbøffer, rød cheddar, Beauvais Appetit Agurker og syltede chilier.
Anvendte produkter

Naturli’ Burger
(150g) 5,85 kg
(varenr. 157478)

Vegan Mayo
2,5 kg
(varenr. 157433)

Appetitagurker
2950 g
(varenr. 157671)