Naturli’ burger med skovsvampe mayo og tomatrelish

Ingredienser
  • 30 g tørrede skovsvampe (eller 300 g friske)
  • 3 dl Naturli’ Vegan Mayo
  • 10 brioche burgerboller
  • 100 g salat mix
  • 10 g ærteskud
  • 5 dl tomatrelish (eller salsa)
  • 10 Naturli’ Burgerbøffer (150 g)
  • 10 skiver rød cheddarost
  • 100 g Beauvais Appetit Agurker
  • 100 g syltede chilier
  • Frisk timian
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Udblød skovsvampene i vand i ca. 30 min. Steg svampene i smør, hak dem og bland dem med Naturli Mayo.
  2. Smag til frisk timian, citronsaft, salt og peber.
  3. Rist briochebollerne, steg Naturli´ Burgerbøffer som anvist og fyld burgeren med skovsvampe mayo, salater, ærteskud, tomatrelish, Naturli Burgerbøffer, rød cheddar, Beauvais Appetit Agurker og syltede chilier.
Anvendte produkter