Brændende Naturli’ kærlighed

10 pers.
Ingredienser
1 kg skrællede kartofler i store tern
5 Naturlí pølser
100 g Naturlí smørbar
Salt og friskkværnet peber
500 gr. Beauvais rødbeder i små tern
Pynt: syltede rødløg og bananbacon
Purløg
2 Limefrugter
Frisk chili
Sådan gør du
- Kog kartoflerne møre i usaltet vand, og steg imens pølserne direkte fra frost til de danner en stegeskorpe.
- Mos kartoflerne, med Naturlí smøbar og smag til med salt og peber.
- Anret med pølserne i mindre skiver, rødbeder, purløg og bananbacon.
- Bananbacon: Gem skrællerne fra bananer og skrab alt det hvide af skrællen, så du står tilbage med den gule skræl. Dæk skrællerne i soya og røget paprika. Og lad det trække i ½ time. Steg det herefter sprødt på panden i lidt olie.
Anvendte produkter

Rødbeder i Tern
560 g – 12 stk
(varenr. 151013)

Pølse
(60g) 3 kg
(varenr. 157434)