Brændende Naturli’ kærlighed

10 pers.

Ingredienser
  • 1 kg skrællede kartofler i store tern

  • 5 Naturlí pølser

  • 100 g Naturlí smørbar

  • Salt og friskkværnet peber

  • 500 gr. Beauvais rødbeder i små tern

  • Pynt: syltede rødløg og bananbacon

  • Purløg

  • 2 Limefrugter

  • Frisk chili

Sådan gør du
  1. Kog kartoflerne møre i usaltet vand, og steg imens pølserne direkte fra frost til de danner en stegeskorpe.
  2. Mos kartoflerne, med Naturlí smøbar og smag til med salt og peber.
  3. Anret med pølserne i mindre skiver, rødbeder, purløg og bananbacon.
  4. Bananbacon: Gem skrællerne fra bananer og skrab alt det hvide af skrællen, så du står tilbage med den gule skræl. Dæk skrællerne i soya og røget paprika. Og lad det trække i ½ time. Steg det herefter sprødt på panden i lidt olie.
Anvendte produkter