Kirsebærglaseret andebryst med efterårssalat

Ingredienser
- 4 andebryster (800 g)
- 500 g Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
- 400 g feldsalat
- 100 g rødkål
- 100 g rosenkål
- 1 rødløg (125 g)
- 1 appelsin
- 25 g granatæblekerner
- 40 g hasselnødder
- 100 g fetaost
- 1 dl vinaigrette
- Friske krydderurter
Sådan gør du
- Krydr andebryst med salt og peber og steg dem på en tør pande med skindsiden nedad i ca. 7 min.
- Kom dem derefter i ovnen ved 200 grader i ca. 13 min., til de er rosa.
- Varm en pande op med Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce og kog den lidt ind. Glaser andebryst heri.
- Bland en salat af feldsalat, snittede rødkål, rosenkål og rødløg. Pynt den af med appelsinfileter, granatæblekerner, hasselnødder og fetaost.
- Hæld en god vinaigrette, salt og peber udover.
- Server efterårssalat med kirsebærglaseret andebryst og friske krydderurter.
- Tip: Pisk Den gamle Fabrik Kirsebærsauce i vinaigretten.
Anvendte produkter

Kirsebærsauce
3 kg
(varenr. 151598)