Kirsebærglaseret andebryst med efterårssalat

andebryst
Ingredienser
  • 4 andebryster (800 g)
  • 500 g Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
  • 400 g feldsalat
  • 100 g rødkål
  • 100 g rosenkål
  • 1 rødløg (125 g)
  • 1 appelsin
  • 25 g granatæblekerner
  • 40 g hasselnødder
  • 100 g fetaost
  • 1 dl vinaigrette
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Krydr andebryst med salt og peber og steg dem på en tør pande med skindsiden nedad i ca. 7 min.
  2. Kom dem derefter i ovnen ved 200 grader i ca. 13 min., til de er rosa.
  3. Varm en pande op med Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce og kog den lidt ind. Glaser andebryst heri.
  4. Bland en salat af feldsalat, snittede rødkål, rosenkål og rødløg. Pynt den af med appelsinfileter, granatæblekerner, hasselnødder og fetaost.
  5. Hæld en god vinaigrette, salt og peber udover.
  6. Server efterårssalat med kirsebærglaseret andebryst og friske krydderurter.
  7. Tip: Pisk Den gamle Fabrik Kirsebærsauce i vinaigretten.