Kirsebærglaseret andebryst med efterårssalat

andebryst
Ingredienser
  • 4 andebryster (800 g)
  • 500 g Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
  • 400 g feldsalat
  • 100 g rødkål
  • 100 g rosenkål
  • 1 rødløg (125 g)
  • 1 appelsin
  • 25 g granatæblekerner
  • 40 g hasselnødder
  • 100 g fetaost
  • 1 dl vinaigrette
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Krydr andebryst med salt og peber og steg dem på en tør pande med skindsiden nedad i ca. 7 min.
  2. Kom dem derefter i ovnen ved 200 grader i ca. 13 min., til de er rosa.
  3. Varm en pande op med Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce og kog den lidt ind. Glaser andebryst heri.
  4. Bland en salat af feldsalat, snittede rødkål, rosenkål og rødløg. Pynt den af med appelsinfileter, granatæblekerner, hasselnødder og fetaost.
  5. Hæld en god vinaigrette, salt og peber udover.
  6. Server efterårssalat med kirsebærglaseret andebryst og friske krydderurter.
  7. Tip: Pisk Den gamle Fabrik Kirsebærsauce i vinaigretten.
 

Sæt  kirsebærglaseret andebryst med efterårssalat på menuen i julemåneden. Retten udgør den perfekte juleservering, der både imponerer med smag og pynter flot med den forfriskende efterårssalat.

 

Det møre andebryst er glaseret i den klassiske kirsebærsauce, fra Den Gamle Fabrik, der tilføjer den helt rigtige julesmag og stemning.

Den saftige og møre tekstur på andebrystet kombineret med den friske syrlighed fra kirsebærene er den perfekte kombination til julesæsonen.

 

Sammen med efterårssalaten, der indeholder en broget blanding af sæsonens bedste ingredienser, er det en velafbalanceret og smagfuld ret.

Kirsebærglaseret andebryst egner sig perfekt til serveringer til mange ved større julebegivenheder.

 

Rettens festlige karakter, med den klassiske smag af kirsebærsauce, gør det til et ideelt valg til at imponere dine gæster ved julefrokoster eller andre større sammenkomster.

Mangler du inspiration til menukortet på din Café, er denne klassiske servering med en twist et godt bud på en lækker juleservering.

Kirsebærglaseret andebryst med efterårssalat egner sig perfekt som juleservering i kantinen eller som inspiration til dig som laver mad til mange og måske søger en ny måde at servere andebryst på.

 

Så lad kirsebærglaseret andebryst være stjernen på din julemenu og tilføje et strejf af lækker, klassisk julemad med en tvist, der vil glæde enhver og skabe uforglemmelige øjeblikke ved festlige lejligheder.