Tærte med hvid chokolademousse og kirsebær

Ingredienser
- 380 g mel
- 240 g sukker
- 200 g smør
- 1 æg
- 100 g hvid chokolade
- 5 æggeblommer
- 2 ½ dl piskefløde
- 3 dl Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
- Pynt (violer, guldstøv)
Sådan gør du
- Ælt mel og smør sammen i en skål til det har konsistens af parmesanost.
- Tilsæt 200 g sukker og saml mørdejen med æg og evt. lidt vand.
- Lad dejen hvile i 60 min.
- Rul mørdejen ud og beklæd en smurt tærteform. Bag mørdejen ved 200 grader i ca. 30 min.
- Smelt hvid chokolade over vandbad og pisk æggeblommerne stive med 40 g sukker. Pisk fløde til flødeskum.
- Vend den smeltede chokolade sammen med æggemassen og vend derefter flødeskummet i til en luftig mousse.
- Kom mousse i tærteformen, så der er plads til Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce.
- Stil tærterne på køl til moussen har sat sig.
- Server chokoladetærte med Den Gamle Fabrik Kirsebær Sauce og pynt.
Anvendte produkter

Kirsebærsauce
3 kg
(varenr. 151598)