Search
Close this search box.

Surimi rolls med aioli, citron, forårsløg og dild

Surimi rolls med aioli, citron, forårsløg og dild
Ingredienser
  • 3 dl Bähncke Aioli
  • 10 brioche hotdogbrød
  • 10 salatblade
  • 200 g surimi (eller jomfruhummer)
  • 1 agurk
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 bundt dild
  • 20 g ørredrogn 
Sådan gør du
  1. Lun hotdogbrødet i ovnen ved 175 grader.
  2. Fyld hotdoggen med salat, surimi, agurk, Bähncke Aioli, forårsløg, dild og ørredrogn. 

 

 

 

Inspiration til en ny og anderledes fiskeservering!

 

Vores surimi rolls med Bähncke Aioli, forårsløg, dild og ørredrogn er en lækker og dekorativ forårsservering lige til at sætte på buffet i kantinen, på menukortet i restauranten eller caféen.

En helt ny måde at servere surimi på – man kunne vel næsten kalde den en surimi – dog. Den vil med garanti begejstre alle dine gæster der efterspørger flere fiskeserveringer. Toppet med Bähncke Aioli og friske ørredrogn er de dekorative og mangler ingen smag.

 

De er perfekte som en let frokost, en delikat forret eller som en del af en sushibuffet. Rullerne repræsenterer en fusion af smage og teksturer, der appellerer til elskere af  det japansk inspireret køkken og dem, der ønsker en frisk og lækker bid.

Surimi rolls er et spændende alternativ, der bringer en smule asiatisk gourmet til menukortet og tilfredsstiller enhver af dine gæster, der søger en let, velsmagende og elegant spiseoplevelse.

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til dine fiskeserveringer.