Sennepsmuffins

10 pers.

Ingredienser
  • 1 stort æg

  • 1 dl brun farin

  • 1/2 dl rørsukker

  • 1 tsk. vaniljepaste

  • 50 g NATURLI´ Vegan Block

  • 1/2 dl kærnemælk/ eller alm. mælk

  • 2 dl mel

  • 1/2 tsk. bagepulver

  • 1 stor spsk. Bähncke Arffmanns Sennep

  • Frosting:

  • 400 g flormelis

  • 150 g smøreost

  • 50 g blødt Naturli´ Vegan Block

  • 1 tsk. citronsaft

  • 1 spsk. Bähncke Arffmanns Sennep

Sådan gør du
  1. Pisk æg og sukker. Tilsæt smeltet smør og de øvrige ingredienser.
  2. Fyld muffinsformene halvt op. Bag i ca. 20 min. ved 170 g.
  3. Pisk flormelis og smør lys og luftigt.
  4. Tilsæt flødeost og citronsaft, Bähncke Arffmanns Sennep og pisk det sammen.
  5. Pynt, dekorér eller opsmør kagerne med frosting, efter de er afkølede.