Sennepsmuffins
10 pers.
Ingredienser
1 stort æg
1 dl brun farin
1/2 dl rørsukker
1 tsk. vaniljepaste
50 g NATURLI´ Vegan Block
1/2 dl kærnemælk/ eller alm. mælk
2 dl mel
1/2 tsk. bagepulver
1 stor spsk. Bähncke Arffmanns Sennep
Frosting:
400 g flormelis
150 g smøreost
50 g blødt Naturli´ Vegan Block
1 tsk. citronsaft
1 spsk. Bähncke Arffmanns Sennep
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker. Tilsæt smeltet smør og de øvrige ingredienser.
- Fyld muffinsformene halvt op. Bag i ca. 20 min. ved 170 g.
- Pisk flormelis og smør lys og luftigt.
- Tilsæt flødeost og citronsaft, Bähncke Arffmanns Sennep og pisk det sammen.
- Pynt, dekorér eller opsmør kagerne med frosting, efter de er afkølede.
En usædvanlig kombination. Den overraskende blanding af det søde og det pikante skaber en smagsoplevelse, dine gæster sent vil glemme.
De er lige til at sætte på dessertbuffeten i kantinen, på kagebordet eller som et supplement til brunch i restauranten eller på caféen.
Den her kreative kombination af muffins og sennep er et skørt, men lækkert udtryk for kulinarisk nysgerrighed!
Så prøv at give det et forsøg, og vær åben for den spændende verden af smagskombinationer!
Til dig der laver mad til mange og søger inspiration til dine søde serveringer.
Anvendte produkter
Arffmanns Sennep
1 kg – 6 stk
(Varenr. 150546)