Search
Close this search box.

Mini croissant Chilidogs

10 pers.

Ingredienser

 

  • 200 g Naturli´Øko Fars

  • 1 dåse hakkede tomater

  • 1 dåse kidney bønner

  • 1 stort fed hvidløg presset

  • 1 løg finthakket

  • 1 stor spsk. tomatpuré

  • 1 dl grøntsagsboullion

  • 1 tsk. spidskommen

  • 1 tsk. koriander

  • 1/2 tsk. chiliflager

  • Salt og peber

  • En smule revet modnet cheddarost

  • Bähncke Agurke Relish

  • Ærteskud til pynt

  • 5 NATURLI´Pølser

  • 10 mini croissanter

Sådan gør du
  1. Svits løg og hvidløg i en gryde. Tilsæt NATURLI´ Øko Fars og alle krydderier. Svits et par minutter. Derefter alle de øvrige ingredienser. Lad simre.

  2. Rist NATURLI´ Pølser på en pande, ved lav varme og varm croissanterne i ovnen.

  3. Skær croissanterne halvt igennem. Skær NATURLI´ Pølserne på tværs og derefter i halve. Lig de overskårne NATURLI´ Pølser i croissanten og top med chili, Bähncke Agurke Relish, cheddarost og ærteskud.

  4. Tip: Vegansk udgave. Erstat croissanter med veganske croissanter og cheddarost med vegansk ost.

 

Mini Croissant Chilidogs!

 

Kombinationen af fransk bageri og amerikansk comfort food vil ikke skuffe. Det bedste fra to verdener!

En festlig og lækker måde at servere hotdogs på, der tilføjer et touch af elegance til den klassiske favorit.

 

Flotte på buffeten i kantinen, men også som forret eller appetizer i restauranten eller som en lækker lige snack- servering på caféen.

 

Med NATURLI´ Pølse, chili sin carne, lavet på NATURLI´ Øko Fars og Beauvais ØKO Red Kidney Beans, er det en dekorativ, lækker vegetarisk servering.

 

Vi har pyntet med Bähncke Agurke Relish på toppen, der både er flot men også giver modspild, med sin sødme, til den lidt stærkere chili.

 

Til dig der laver mad til mange. En vegetarisk servering til alle dine gæster, der efterspørger flere grønne serveringer.

 
Anvendte produkter