Mini croissant Chilidogs

10 pers.

Ingredienser
  • Chili med NATURLI` Øko Fars:

  • 200 g Naturli´Øko Fars

  • 1 dåse hakkede tomater

  • 1 dåse kidney bønner

  • 1 stort fed hvidløg presset

  • 1 løg finthakket

  • 1 stor spsk. tomatpuré

  •  

    1 dl grøntsagsboullion

  • 1 tsk. spidskommen

  • 1 tsk. koriander

  • 1/2 tsk. chiliflager

  • Salt og peber

  • En smule revet modnet cheddarost

  • Bähncke Agurke Relish

  • Ærteskud til pynt

  • 5 NATURLI´Pølser

  • 10 mini croissanter

Sådan gør du
  1. Svits løg og hvidløg i en gryde. Tilsæt NATURLI´ Øko Fars og alle krydderier. Svits et par minutter. Derefter alle de øvrige ingredienser. Lad simre.

  2. Rist NATURLI´ Pølser på en pande, ved lav varme og varm croissanterne i ovnen.

  3. Skær croissanterne halvt igennem. Skær NATURLI´ Pølserne på tværs og derefter i halve. Lig de overskårne NATURLI´ Pølser i croissanten og top med chili, Bähncke Agurke Relish, cheddarost og ærteskud.

Tip: Vegansk udgave. Erstat croissanter med veganske croissanter og cheddarost med vegansk ost.

Anvendte produkter