Grillet ferskensalat med Bähncke Karry Mango Dressing

Grillet ferskensalat med karry mango dressing
Ingredienser
  • 3 dl Bähncke Karry Mango Dressing
  • 50 g blåbær
  • 50 g fetaost
  • 50 g Kims Saltede Mandler
  • 25 g rucola
  • 5 ferskner
Sådan gør du
  1. Grill skiver af fersken og server med rucola, Kims Saltede Mandler, fetaost, blåbær og Bähncke Karry Mango Dressing.

 

 

Virkelig lækker og smagfuld lille salat!

 

Vores grillet ferskensalat med Bähncke Karry Mango Dressing og KiMs Saltede Mandler er en servering der vil vække begejstring blandt dine gæster. Den er flot at se på men smager mindst ligeså godt.

 

Kombinationen af de grillede ferskner, blåbær, fetaost, de saltede mandler og karry mango dressing er noget helt særligt.

Fersknerne, med deres naturlige sødme, får en dybere og mere kompleks smag, når de bliver grillet. Grillens varme fremhæver ferskernes saftige tekstur og tilføjer en let røget nuance, der gør dem ekstra lækre.

 

Bähncke Karry Mango Dressing har en rund og fyldig smag, sødet med mango, som passer helt perfekt sammen med de grillede ferskner. KiMs Saltede Mandler giver god smag og lidt med bid til serveringen.

 

Serveringen vil tage sig flot ud på buffeten i kantinen, men bestemt også på caféen, måske som en del af en lækker brunch.

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til dit menukort.

 

 

 

 

 

Anvendte produkter