Quesadillas

Quesadillas

10 pers.

Ingredienser
  • 1 løg 
  • 800 g hakkede tomater
  • 400 g NATURLI´ Pulled
  • 140 g majs
  • 4-5 spsk. tex mex krydderi (taco, fajitas eller lign.)
  • 400 g chilibeans
  • 10 tortilla
  • 200 g tex mex ost (evt. vegansk)
  • 100 g frisk spinat
  • 3 dl NATURLI´ Creme Fresh Dressing
  • 2 dl guacamole
  • 2 dl salsa
  • 1 bundt frisk koriander
Sådan gør du
  1. Sauter løg i olivenolie og tilsæt hakkede tomater, NATURLI´ Pulled, majs og tex mex krydderi. Lad det simre i 20 min. og tilsæt derefter chilibeans. Smag til med salt og peber.
  2. Læg tortilla på en bageplade og fyld chili sin carne på. Læg derefter en tortilla ovenpå og drys ost udover.
  3. Bag quesadilla i ovnen ved 200 g. i ca. 10 min.
  4. Skær quesadillas i trekanter og server med frisk spinat, guacamole, salsa, NATURLI´ Creme Fresh Dressing og frisk koriander.

Sprøde vegetariske Quesadillas, fyldt med god smag fra chili sin carne og ost, serveret med frisk spinat, guacamole, salsa og frisk koriander.

 

Quesadillas er en lækker mexicansk ret, der udgør en enkel, men smagfuld del af det mexicanske køkken.

Den grundlæggende opskrift består af en tortilla, der fyldes med smeltet ost og diverse ingredienser, hvorefter den grilles eller steges for at skabe en velsmagende og ostedækket skorpe.

Til Quesadillas serveres typisk tilbehør såsom salsa, guacamole, og creme fraiche for at tilføje friskhed og ekstra smagsnuancer.

Retten er ideel som en hurtig snack til dine kunder på farten eller en let frokost på caféen og dens enkle forberedelse gør den nemt for dig der laver mad til mange hver dag.

 

Orklafoodappeals take på den klassiske Quesadillas er vegetarisk, og vegansk hvis du udskifter osten med en vegansk udgave.

Lige noget for alle dine kunder der efterspørger flere plantebaserede alternativer til de traditionelle serveringer.