Frijoles Charros

Frijoles Charros

10 pers.

Ingredienser
  • 12 NATURLI´Pølser  
  • 4 skalotteløg (80 g)  
  • 3 peberfrugter
  • 3-4 spsk. tex mex krydderi (taco, fajitas eller lign.)
  • 1½ spsk. røget paprika
  • 1200 g hakkede tomater
  • 600 g chili beans
  • 5 lime
  • 225 g majs
  • 225 g ærter
  • 2-3 dl NATURLI´ Creme Fresh
  • 100 g jalapenos 
  • 1 bundt frisk koriander
  • 1 brød (eller tortilla)
Sådan gør du
  1. Skær de frosne NATURLI´ Pølser i mindre stykker og brun dem af, ved lav varme,  på en pande i olivenolie. 
  2. Hak skalotteløg og peberfrugter og sauter dem i olivenolie i en gryde. Tilsæt tex mex krydderi, røget paprika og hakkede tomater. Lad retten simre under låg i 20 min.
  3. Tilsæt chilibeans, saft fra 2 limes, majs, ærter og NATURLI´ Pølser. Smag til med salt og peber. 
  4. Anret frijoles charros med NATURLI´ Creme Fresh, jalapenos, limebåde, koriander og brød eller tortillas.