Search
Close this search box.

Frijoles Charros

Frijoles Charros

10 pers.

Ingredienser
  • 12 NATURLI´Pølser  
  • 4 skalotteløg (80 g)  
  • 3 peberfrugter
  • 3-4 spsk. tex mex krydderi (taco, fajitas eller lign.)
  • 1½ spsk. røget paprika
  • 1200 g hakkede tomater
  • 600 g chili beans
  • 5 lime
  • 225 g majs
  • 225 g ærter
  • 2-3 dl NATURLI´ Creme Fresh
  • 100 g jalapenos 
  • 1 bundt frisk koriander
  • 1 brød (eller tortilla)
Sådan gør du
  1. Skær de frosne NATURLI´ Pølser i mindre stykker og brun dem af, ved lav varme,  på en pande i olivenolie. 
  2. Hak skalotteløg og peberfrugter og sauter dem i olivenolie i en gryde. Tilsæt tex mex krydderi, røget paprika og hakkede tomater. Lad retten simre under låg i 20 min.
  3. Tilsæt chilibeans, saft fra 2 limes, majs, ærter og NATURLI´ Pølser. Smag til med salt og peber. 
  4. Anret frijoles charros med NATURLI´ Creme Fresh, jalapenos, limebåde, koriander og brød eller tortillas. 

 

Skøn, plantebaseret version af den Mexikanske klassiske ret Frijoles Charros.

 

Frijoles Charros, også kendt som “Cowboy-bønner,” er en velsmagende mexicansk ret, der har dybe rødder i traditionel mexicansk madlavning.

Retten kombinerer røgfyldte, krydrede og saltede elementer, hvilket skaber en fyldig smagoplevelse, der appellerer til dem, der nyder traditionelle mexicansk gastronomi.

 

Vores Frijoles Charros, med NATURLI´ Pølser, jalapenos, lime og koriander er fyldt med god smag og vil glæde alle dine kunder der efterspørger flere plantebaserede serveringer.

Med NATURLI´s brede plantebaserede sortiment, er det ingen sag at kreere lækre plantebaserede alternativer det de klassiske serveringer. 

 

Retten er skøn som en hurtig lun snack på farten, men også perfekt som en let frokostanretning på caféen. Men fungere også som en lun og lækker hovedret, især når den serveres med friskbagt brød eller tortillas.

 

En lækker plantebaseret servering til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til plantebaserede serveringer til menukortet.