Smørrebrød med paneret torsk og KiMs Pinde
10 pers.
Ingredienser
- 10 store stykker torsk ex. fra Royal Greenland, paneres i pankorasp og friteres.
- 250 g ærter
- 500 g Bähncke Wasabi Ingefær Creme.
- 200 g Bähncke Tartar Sauce
- 2 poser KiMs Kartoffel Pinde.
- 500 g karse
- 200 g grønne urter
Sådan gør du
- Ærter og Bähncke Wasabi Ingefær Creme blendes til en creme og smøres på brødet.
- Torsken paneres og steges sprød i olie.
- Anret ærtecreme på rugbrødet og læg den sprøde fisk på ovenpå.
- Top med Bähncke Tartar Sauce og pynt med KiMs Kartoffel Pinde, karse og urter.
Anvendte produkter

Wasabi Ingefær Creme
875 g – 6 stk
(Varenr. 158577)

Tartar Sauce
875 g – 6 stk
(Varenr. 158576)

Kartoffel Pinde
30 x 170 g
(varenr. 5650009692)