Smørrebrød med paneret torsk og KiMs Pinde
10 pers.
Ingredienser
- 10 store stykker torsk ex. fra Royal Greenland paneres i pankorasp og friteres.
- 250 gr. ærter
- 500 gr. Bähncke wasabidressing.
- 200 gr. Bähncke Tartarsauce
- 2 poser KiMs kartoffelpinde.
- 500 gr. karse
- 200 gr. grønne urter
Sådan gør du
- Ærter og Bähncke Wasabi Ingefær Creme blendes til en creme og smøres på brødet.
- Torsken paneres og steges sprød i olie.
- Anret ærtecreme på rugbrød og læg den sprøde fisk på cremen.
- Top med Bähncke Tartar Sauce og pynt med karse og urter.
Anvendte produkter

Wasabi Ingefær Dressing
875 g – 6 stk
(Varenr. 158577)

Tartar Sauce
875 g – 6 stk
(Varenr. 158576)

Kartoffel Pinde
30 x 170 g
(varenr. 5650009692)