Search
Close this search box.

Smørrebrød med paneret torsk og KiMs Pinde

10 pers.

Ingredienser
  • 10 store stykker torsk ex. fra Royal Greenland, paneres i pankorasp og friteres.
  • 250 g ærter
  • 500 g Bähncke Wasabi Ingefær Creme.
  • 200 g Bähncke Tartar Sauce
  • 2 poser KiMs Kartoffel Pinde.
  • 500 g karse
  • 200 g grønne urter
Sådan gør du
  1. Ærter og Bähncke Wasabi Ingefær Creme blendes til en creme og smøres på brødet.
  2. Torsken paneres og steges sprød i olie.
  3. Anret ærtecreme på rugbrødet og læg den sprøde fisk på ovenpå.
  4. Top med Bähncke Tartar Sauce og pynt med KiMs Kartoffel Pinde, karse og urter.
 

Smørrebrød med paneret torsk er en klassisk dansk ret. Frisk fra havet – en hyldest til det rige fiskefællesskab, der omgiver Danmark. 

 

Her får du Orklafoodappeals take på den klassiske danske servering – med de lækreste saucer fra Bähncke og knas fra KiMs. En ny klassiske til dine smørrebrødsserveringer!

 

De friske, blendede ærter med Bähncke Wasabi Ingefær Creme giver det perfekte modspild til den panerede torsk. På lækkert, friskt rugbrød toppet med Bähncke Tartar Sauce og pyntet med KiMs Kartoffel Pinde, karse og urter, er hver bid uimodståelig.

 

Serveringen passer perfekt på frokostbuffeten i kantinen, i restauranten eller som lækker frokosttallerken på caféen. 

 

Smørrebrød er en højt værdsat del af dansk madarv, der kombinerer smag, tradition og kreativitet på bedste vis.

Så spice dit menukort op med denne nytænkte version af det klassiske smørrebrød med paneret torsk – den vil måske blive dine kunders næste favorit på menukortet.

 

Retten er nem og hurtig at tilberede.Til dig der laver mad til mange, hver dag. 

Anvendte produkter