Friteret spaghetti med Bähncke dip

10 pers.

Ingredienser
  • ½ pakke spaghetti
  • 1 l friture olie
Sådan gør du
  1. Bræk den hårde spaghetti i passende snakstørrelser og fritér dem i den varme olie.
  2. Når de er gyldne, er de færdige. Vend dem med fint salt og server som en snack, med Bähncke dip ved siden af.

 

Se, det her er en helt ny måde at bruge spaghetti på! Innovativt og virkelig lækkert.

 

Friteret spaghetti med saucer og dressinger fra Bähncke er en lækker lille snack som passer perfekt som appetizer, en lille snackservering på restauranten eller på caféen sammen med nødder, bruschetta og et godt glas vin.

De er også geniale i dit streetfood køkken sammen med andre små dele -serveringer.

 

Vi har valgt Bähncke Bearnaise Sauce, Bähncke Barbecue Sauce og Bähncke Karry Abrikos Dressing som dip. Men du kan jo vælge dine favorit saucer og dressinger. Med Bähnckes brede sortiment er det intet problem at sætte smag på dine serveringer. 

 

Lækkert og nemt til dig der laver mad til mange!

 

 

Anvendte produkter