Juleæblekage med kirsebær

Ingredienser
- 3000 g æbler
- 1-2 dl sukker
- 1 vaniljestang
- 500 g Struer Æblekagerasp
- 1 l piskefløde
- 1000 g Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
- Sød krydderurt
Sådan gør du
- Skræl æbler og fjern kernehus. Skær dem i både og læg dem i en stor gryde med vanilje og en anelse vand. Damp dem på fuld blus i ca. 10 min.
- Når de skiller røres de til mos. Tilsæt sukker. Køl æblemosen ned.
- Kom æblemosen i bunden af et lille glas, herefter Struer Æblekagerasp, tilsidst Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce. Anret æblekagen med flødeskum, kirsebær og friske krydderurter.
- Tip: skift evt. den ene halvdel af æblerne ud med kvæder.
Anvendte produkter

Kirsebærsauce
3 kg
(varenr. 151598)