Search
Close this search box.

Juleæblekage med kirsebær

Jule-æblekage med kirsebær
Ingredienser
  • 3000 g æbler
  • 1-2 dl sukker
  • 1 vaniljestang
  • 500 g Struer Æblekagerasp
  • 1 l piskefløde
  • 1000 g Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
  • Sød krydderurt
Sådan gør du
  1. Skræl æbler og fjern kernehus. Skær dem i både og læg dem i en stor gryde med vanilje og en anelse vand. Damp dem på fuld blus i ca. 10 min.
  2. Når de skiller røres de til mos. Tilsæt sukker. Køl æblemosen ned.
  3. Kom æblemosen i bunden af et lille glas, herefter Struer Æblekagerasp, tilsidst Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce. Anret æblekagen med flødeskum, kirsebær og friske krydderurter.
  4. Tip: skift evt. den ene halvdel af æblerne ud med kvæder.

Sæt den helt rette julestemning på buffeten. 
Server den lækreste juleæblekage, toppet med den klassiske Kirsebærsauce fra Den Gamle Fabrik – en smagsoplevelse, der gør julen endnu mere magisk.

Gammeldags juleæblekage, her i en lækker nyfortolkning, af den populære klassiker.

Sæt den på menuen i december så dine gæster kan komme i julestemning. 

Denne fortolkning af den traditionelle gammeldags æblekage er tilsat Kirsebærsauce fra Den Gamle Fabrik, flødeskum, æblekagerasp, saftige kirsebær på toppen og et strejf af krydderurter.

Den smager himmelsk og har en forfriskende smag med krydderurter på toppen.

Juleæblekagen passer perfekt som dessert på buffeten i kantinen, hvor den kan tilføje lidt ekstra julestemning til den søde buffet.

Den passer også rigtig godt  som en lækker kageanretning i caféen, ideel til at tilfredsstille dine gæsters søde tand ved kaffetid i julemåneden.

Giv dine gæster en uforglemmelig smagsoplevelse og spred juleglæde med denne lækre juleæblekage på din menu i december.

Med kirsebærsauce fra Den Gamle Fabrik er du garanteret den klassiske smag af jul, hver gang.