Kirsebærtrifli

Ingredienser
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 4 spsk. sukker
  • 1 vaniljestang, marv herfra
  • ½ l piskefløde
  • 400 g ladyfingers (eller makroner)
  • 1-2 dl dessertvin (muscat, marsala, kirsebærlikør, sherry, cognac, brandy eller lign.)
  • 5 dl Den Gamle Fabrik
  • Kirsebærsauce
  • 50 g chokoladekrymmel
  • Mynte
Sådan gør du
  1. Pisk æggeblommer stive sammen med sukker og vanilje.
  2. Pisk fløde til flødeskum og vend den i æggemassen til en råcreme.
  3. Læg ladyfingers i et fad med høj kant (eller som portionsanretninger).
  4. Stænk med dessertvin, derefter råcreme og så Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce.
  5. Gentag processen og slut af med råcreme på toppen. Pynt med kirsebær, chokoladekrymmel og mynte.