Search
Close this search box.

Kirsebærtrifli

Kirsebærtrifli
Ingredienser
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 4 spsk. sukker
  • 1 vaniljestang, marv herfra
  • ½ l piskefløde
  • 400 g ladyfingers (eller makroner)
  • 1-2 dl dessertvin (muscat, marsala, kirsebærlikør, sherry, cognac, brandy eller lign.)
  • 5 dl Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
  • 50 g chokoladekrymmel
  • Mynte
Sådan gør du
  1. Pisk æggeblommer stive sammen med sukker og vanilje.
  2. Pisk fløde til flødeskum og vend den i æggemassen til en råcreme.
  3. Læg ladyfingers i et fad med høj kant (eller som portionsanretninger i små skåle).
  4. Stænk med dessertvin, derefter råcreme og så Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce.
  5. Gentag processen og slut af med råcreme på toppen. Pynt med kirsebær, chokoladekrymmel og mynte.

Dyk ned i julestemningen med den her fortryllende Kirsebærtrifli, der også kunne have heddet Juletiramisu.

Denne lækre dessert er inspireret af den klassiske tiramisu, men med en lille jule tvist – fløde i stedet for mascarpone og den klassiske kirsebærsauce fra Den Gamle Fabrik, i stedet for kakao.

Kirsebærtriflien repræsenterer den ideelle søde servering i julemåneden, og den er velegnet til enhver festlig lejlighed. Uanset om den pynter på buffeten i kantinen, frister på dessertkortet i restauranten eller serveres som en skøn kageoplevelse til eftermiddagskaffen på caféen, vil den sprede glæde.

Desserten forener det bedste fra to verdener.  Den lækre råcreme og den let syrlige kirsebærsauce fra Den Gamle Fabrik, smelter sammen til  den perfekte dessert i et hvert julesammenhæng.

Kirsebærtriflien bliver et højdepunkt på enhver juledessert menu og kan garanteret  fortrylle dine gæsters smagsløg med sin lækre kombination af konsistenser og smagsoplevelse.

Giv dig selv og dine gæster den ultimative juleforkælelse med denne unikke Kirsebærtrifli, der er skræddersyet til at opløfte enhver julestemning.