Kirsebærtrifli

Ingredienser
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 4 spsk. sukker
- 1 vaniljestang, marv herfra
- ½ l piskefløde
- 400 g ladyfingers (eller makroner)
- 1-2 dl dessertvin (muscat, marsala, kirsebærlikør, sherry, cognac, brandy eller lign.)
- 5 dl Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
- 50 g chokoladekrymmel
- Mynte
Sådan gør du
- Pisk æggeblommer stive sammen med sukker og vanilje.
- Pisk fløde til flødeskum og vend den i æggemassen til en råcreme.
- Læg ladyfingers i et fad med høj kant (eller som portionsanretninger i små skåle).
- Stænk med dessertvin, derefter råcreme og så Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce.
- Gentag processen og slut af med råcreme på toppen. Pynt med kirsebær, chokoladekrymmel og mynte.
Anvendte produkter

Kirsebærsauce
3 kg
(varenr. 151598)