Kirsebærtrifli

Kirsebærtrifli
Ingredienser
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 4 spsk. sukker
  • 1 vaniljestang, marv herfra
  • ½ l piskefløde
  • 400 g ladyfingers (eller makroner)
  • 1-2 dl dessertvin (muscat, marsala, kirsebærlikør, sherry, cognac, brandy eller lign.)
  • 5 dl Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
  • 50 g chokoladekrymmel
  • Mynte
Sådan gør du
  1. Pisk æggeblommer stive sammen med sukker og vanilje.
  2. Pisk fløde til flødeskum og vend den i æggemassen til en råcreme.
  3. Læg ladyfingers i et fad med høj kant (eller som portionsanretninger i små skåle).
  4. Stænk med dessertvin, derefter råcreme og så Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce.
  5. Gentag processen og slut af med råcreme på toppen. Pynt med kirsebær, chokoladekrymmel og mynte.