Plantepaté med svampe

Plantepaté

10 pers.

Ingredienser
  • 5 løg

  •  

    750 g svampe

  •  

    750 g rå kartofler

  •  

    250 g havregryn

  •  

    1,25 dl olivenolie

  •  

    2,5 dl NATURLI´ Øko Fars

Sådan gør du
  1. Steg svampene til de er gyldne. Tilføj løg og sauter dem.
  2. Steg NATURLI’ Øko Fars på en anden pande.
  3. Riv kartofler.
  4. Alle ingredienser blendes.
  5. Hvis der ønskes struktur i pateen, gemmer man lidt svampe som tilføjes i den samlede masse, inden man bager pateen.
  6. Pateen skal bages blindt i 40 minutter ved 200 grader varmluft.

Plantepaté med svampe. Inspiration til dine frokostserveringer.

 

Den her lækre veganske Plantepaté med NATURLI´ Øko Fars og svampe er helt fantastisk! Den er lækker som den er, men bestemt også på friskbagt brød. 

 

Svampene tilføre en intens og raffineret smag til patéen. Deres karakteristiske umami-smag, bidrager til kompleksiteten og forstærke patéens overordnede smag.

 

Patéen er perfekt på frokostbuffeten i kantinen, eller som en frokostservering i restauranten eller på caféen – og vil glæde alle dine gæster som efterspørger flere plantebaserede serveringer. 

 

En lækker plantebaseret servering, med masser af smag og dybde, til dig der laver mad til mange!