Search
Close this search box.

Smørrebrød med æg og rejer

Smørrebrød med æg og rejer

10 pers.

Ingredienser
  • Rejer 50 stk
  • 10 pocherede æg
  • 500 g salatmix
  • 300 g Bähncke Skaldyr Dressing
  • 10 skiver rugbrød
Sådan gør du
  1. Vend rejerne i Bähncke Skaldyr Dressing og anret på rugbrød. Top med pocheret æg og salatmix.
  2. Pynt med dild og friskkværnet salt og peber.

 

Smørrebrød med æg og rejer er en dansk klassiker!

 

Det er en enkel og lækker servering her i en variation hvor rejerne er vendt med Bähncke Skaldyr Dressing. Toppet med pocheret æg og pyntet med dild.

 

Enkelt, men elegant og fyldt med god smag!

 

De pocherede æg er et godt modspild til rejerne, med deres friske smag og sprødhed. Og sammen med Bähncke Skaldyr Dressing, der er mild og cremet, er det den perfekte kombination.

 

Det her lækre stykke smørrebrød er ideel som en elegant frokostservering i restauranten, en del af en festlig frokostbuffet i kantinen eller som et klassisk indslag til en hyggelig brunch på caféen.

 

Smørrebrød med æg og rejer er en hyldest til det danske frokostbord, der vækker begejstring hos alle dine gæster der sætter pris på den enkle, smagfulde charme af lækkert tilberedt smørrebrød.