Search
Close this search box.

Vegansk nachos

Vegansk nachos
Ingredienser
  • 700 g kartofler
  • 8 spsk. kokosolie
  • Krydderier (1 dl gærflager, 1 tsk. Bähncke Sennepsmel, 1 spsk. grøntsagssalt, 1 dl løgpulver, 1 tsk., hvidløgspulver, 2 spsk. tahin, ½ tsk. røget paprika)
  • 3 spsk. æbleeddike
  • 3-4 dl kogevand fra kartoflerne
  • 500 g nachos
  • 250 g NATURLI´ Pulled (eller NATURLI´ Fars)
  • 1 ds. Beauvais Red Kidney Beans
  • 20 g jalapenos
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Skær kartoflerne i store tern og kog dem.
  2. Kom derefter kartoflerne i en foodprocessor sammen med resten af ingredienserne.
  3. Blend til saucen er cremet.
  4. Anret Nachos med NATURLI´ Pulled.
  5. Tilbered de veganske Nachos i ovnen v. 200 g. i ca. 15 min. eller til NATURLI´ Pulled er 70 grader.
  6. Pynt med jalapenos og friske krydderurter.
Anvendte produkter