Vegansk nachos
Ingredienser
- 700 g kartofler
- 8 spsk. kokosolie
- Krydderier (1 dl gærflager, 1 tsk. Bähncke Sennepsmel, 1 spsk. grøntsagssalt, 1 dl løgpulver, 1 tsk., hvidløgspulver, 2 spsk. tahin, ½ tsk. røget paprika)
- 3 spsk. æbleeddike
- 3-4 dl kogevand fra kartoflerne
- 500 g nachos
- 250 g NATURLI´ Pulled (eller NATURLI´ Fars)
- 1 ds. Beauvais Red Kidney Beans
- 20 g jalapenos
- Friske krydderurter
Sådan gør du
- Skær kartoflerne i store tern og kog dem.
- Kom derefter kartoflerne i en foodprocessor sammen med resten af ingredienserne.
- Blend til saucen er cremet.
- Anret Nachos med NATURLI´ Pulled.
- Tilbered de veganske Nachos i ovnen v. 200 g. i ca. 15 min. eller til NATURLI´ Pulled er 70 grader.
- Pynt med jalapenos og friske krydderurter.
Anvendte produkter
Mexican Salsa Sauce
900 g – 6 stk
(Varenr. 150520)
Pulled
3 kg
(varenr. 157440)