Vegansk nachos

Ingredienser
- 700 g kartofler
- 8 spsk. kokosolie
- Krydderier (1 dl gærflager, 1 tsk. sennepsmel, 1 spsk. grøntsagssalt, 1 dl løgpulver, 1 tsk., hvidløgspulver, 2 spsk. tahin, ½ tsk. røget paprika)
- 3 spsk. æbleeddike
- 3-4 dl kogevand fra kartofler
- 500 g nachos
- 250 g Naturli´ Pulled (eller Naturli´ Fars)
- 1 ds. Beauvais Red Kidney Beans
- 20 g jalapenos
- Friske krydderurter
Sådan gør du
- Skær kartoflerne i store tern.
- Kom dem i en gryde med vand, der lige netop dækker kartoflerne.
- Kom kartoflerne i en foodprocessor sammen med resten af ingredienserne.
- Blend til saucen er cremet.
- Anret Nachos (veganske) og fordel Naturli´ Pulled , Vegansk
- Tilbered Vego Nachos i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. eller til Naturli´ Pulled er 70 grader.
- Pynt af med jalapenos og friske krydderurter
Anvendte produkter

Mexican Salsa Sauce
900 g – 6 stk
(Varenr. 150520)

Pulled
3 kg
(varenr. 157440)