Afrikansk NATURLI´ gryderet

Afrikansk gryderet
Ingredienser
  • 1000 g NATURLI´ Formbar Fars
  • 1 dl olivenolie (evt. rapsolie med smørsmag)
  • 2 spsk. krydderier (paprika, chili, ingefær og spidskommen)
  • 2 løg (150 g)
  • 5 fed hvidløg
  • 300 g græskar
  • 800 g hakket tomat
  • 4 spsk. peanutbutter
  • 1 dl NATURLI´ Creme Fresh
  • 2 lime
  • 1 bundt bredbladet persille
  • KiMs Saltede Peanuts til pynt
  • 10 fladbrød
Sådan gør du
  1. Optø NATURLI´ Formbar Fars og form farsen til små kugler. Steg kuglerne på en pande i olivenolie.
  2. Sauter løg, hvidløg og græskar i olivenolie og tilsæt krydderierne. Kom hakket tomat i og lad retten simre i 25 min., eller til græskarne er møre.
  3. Rør peanutbutter i og smag til med salt, sukker og peber.
  4. Anret den afrikansk gryderet med grøntsags kugler, NATURLI´ Creme Fresh, lime, bredbladet persille og KiMs Saltede Peanuts på toppen.
  5. Server med fladbrød.

Lækker plantebaseret gryderet fuld af smag.

 

Den her plantebaserede gryderet vil helt sikkert glæde alle dine gæster der efterspørger flere veganske og plantebaserede serveringer på menukortet.

Den er fuld af god smag fra alle de lækre krydderier, peanutbutter og KiMs Saltede Peanuts på toppen.

NATURLI´ Formbar Fars er nemt at arbejde med. Du kan tage lige præcis det op du skal bruge, så du undgår madspild. Det tør hurtigt op og er nemt at forme. Du kan krydre det, så det får lige den smag du ønsker.

Her er det selvfølgelig krydret med spidskommen, ingefær, chili og paprika, så gryderetten får dens karakteristiske Afrikanske smagprofil.

NATURLI´ har et bredt plantebaseret sortiment. Så det er blevet meget nemmere at kreere plantebaserede serveringer til mange. 

 

Så imødekom dine gæsters ønsker om flere plantebaserede serveringer og støt op om den gode sag. Det er kærlighed på tallerkenen til gavn for både dine gæster og planeten. Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til plantebaserede serveringer til menukortet.

Anvendte produkter