Afrikansk NATURLI´ gryderet

Afrikansk gryderet
Ingredienser
  • 1000 g NATURLI´ Formbar Fars
  • 1 dl olivenolie (evt. rapsolie med smørsmag)
  • 2 spsk. krydderier (paprika, chili, ingefær og spidskommen)
  • 2 løg (150 g)
  • 5 fed hvidløg
  • 300 g græskar
  • 800 g hakket tomat
  • 4 spsk. peanutbutter
  • 1 dl NATURLI´ Creme Fresh
  • 2 lime
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 10 fladbrød
Sådan gør du
  1. Optø NATURLI´ Formbar Fars og form farsen til små kugler. Steg kuglerne på en pande i olivenolie.
  2. Sauter løg, hvidløg og græskar i olivenolie og tilsæt krydderierne. Kom hakket tomat i og lad retten simre i 25 min., eller til græskarne er møre.
  3. Rør peanutbutter i og smag til med salt, sukker og peber.
  4. Anret den afrikansk gryderet med grøntsags kugler, NATURLI´ Creme Fresh, lime og bredbladet persille.
  5. Server med fladbrød.