NATURLI´Tarteletter

Vegetariske tarteletter

Asiatiske

Ingredienser
  • 2 spsk. gul karrypasta
  • ½ dl olivenolie
  • 300 g NATURLI´ Chick Free
  • 2 ds. kokosmælk
  • 1 spsk. karry
  • 3-4 spsk. majsstivelse
  • 10 vol au vents (eller tarteletter)
  • 2 spsk. sort sesam
  • 1 rød chili
  • 3 lime
  • 1 bundt frisk koriander
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Sauter gul karrypasta i olivenolie. Tilsæt NATURLI´ Chick Free og steg det i 2 min.
  2. Tilsæt kokosmælk og karry og lad det simre lidt. Jævn saucen med majsstivelse. Smag til med salt og peber.
  3. Anret vol au vents med gul karry-kokossauce, sort sesam, hakket chili, lime og frisk koriander.
  4. Tip: Kom ananasstykker i saucen.

Klassiske

Ingredienser
  • 300 g Naturli´ Chick Free
  • ½ dl olivenolie
  • 1 l hvid sauce (bechamel, mornay)
  • 500 g asparges (hvide og grønne)
  • 1 citron, saft heraf
  • 10 vol au vents (eller tarteletter)
  • 1 bundt persille
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Steg Naturli´ Chick Free i olivenolie. Varm den hvide sauce op.
  2. Kom stykker af asparges, stegt Naturli Chick Free og citronsaft i den hvide sauce og smag til med salt og peber.
  3. Anret vol au vents med sauce, dampede grønne asparges, sort peber og persille.

Mexikanske

Ingredienser
  • 300 g Naturli´ Chick Free
  • ½ dl olivenolie
  • 5 avokadoer
  • 3 dl cremefraiche (18 %)
  • 15 g jalapenos
  • 1 spsk. taco krydderi mix
  • 10 vol au vents (eller tarteletter)
  • 200 g nachos
  • Friske krydderurter (mynte, koriander)
Sådan gør du
  1. Steg Naturli´ Chick Free i olivenolie, til de er gyldne.
  2. Rør avokado med 3 dl cremefraiche, 15 g hakkede jalapenos og taco krydderi. Smag til med salt og peber.
  3. Vend de stegte Naturli´ Chick Free i saucen.
  4. Anret vol au vents med mexicansk sauce, cremefraiche, jalapenos, nachos og friske krydderurter.