NATURLI´Tarteletter

Asiatiske
Ingredienser
- 2 spsk. gul karrypasta
- ½ dl olivenolie
- 300 g NATURLI´ Chick Free
- 2 ds. kokosmælk
- 1 spsk. karry
- 3-4 spsk. majsstivelse
- 10 vol au vents (eller tarteletter)
- 2 spsk. sort sesam
- 1 rød chili
- 3 lime
- 1 bundt frisk koriander
- Salt og peber
Sådan gør du
- Sauter gul karrypasta i olivenolie. Tilsæt NATURLI´ Chick Free og steg det i 2 min.
- Tilsæt kokosmælk og karry og lad det simre lidt. Jævn saucen med majsstivelse. Smag til med salt og peber.
- Anret vol au vents med gul karry-kokossauce, sort sesam, hakket chili, lime og frisk koriander.
- Tip: Kom ananasstykker i saucen.
Klassiske
Ingredienser
- 300 g Naturli´ Chick Free
- ½ dl olivenolie
- 1 l hvid sauce (bechamel, mornay)
- 500 g asparges (hvide og grønne)
- 1 citron, saft heraf
- 10 vol au vents (eller tarteletter)
- 1 bundt persille
- Salt og peber
Sådan gør du
- Steg Naturli´ Chick Free i olivenolie. Varm den hvide sauce op.
- Kom stykker af asparges, stegt Naturli Chick Free og citronsaft i den hvide sauce og smag til med salt og peber.
- Anret vol au vents med sauce, dampede grønne asparges, sort peber og persille.
Mexikanske
Ingredienser
- 300 g Naturli´ Chick Free
- ½ dl olivenolie
- 5 avokadoer
- 3 dl cremefraiche (18 %)
- 15 g jalapenos
- 1 spsk. taco krydderi mix
- 10 vol au vents (eller tarteletter)
- 200 g nachos
- Friske krydderurter (mynte, koriander)
Sådan gør du
- Steg Naturli´ Chick Free i olivenolie, til de er gyldne.
- Rør avokado med 3 dl cremefraiche, 15 g hakkede jalapenos og taco krydderi. Smag til med salt og peber.
- Vend de stegte Naturli´ Chick Free i saucen.
- Anret vol au vents med mexicansk sauce, cremefraiche, jalapenos, nachos og friske krydderurter.
Anvendte produkter

Chick Free
3 kg
(varenr. 158012)