Pasta og kalkun i cremet sennepssauce

Ingredienser
- 2 dl Bähncke Grov Sennep
- 500 g pasta
- 1000 g kalkunbryst
- 500 g svampe
- 5 spsk. olivenolie
- 1000 g pak choi (eller anden kål)
- 50 g tørrede abrikoser
- 2 l hvid sauce (bechamel eller mornay)
- Friske krydderurter
Sådan gør du
- Kog pasta al dente i saltet vand.
- Skær kalkunbryst og svampe i mindre stykker og steg dem i olivenolie i hver sin pande. Krydr med salt og peber. Steg også pak choi og halver de tørrede abrikoser.
- Bland hvid sauce og Bähncke Grov Sennep til en sennepssauce. Varm den godt op.
- Kom pasta, kalkun, svampe, pak choi, abrikoser i et fad og hæld den varme sennepssauce over.
- Server med friske krydderurter.
Anvendte produkter

Grov Sennep
1 kg – 6 stk
(Varenr. 150681)