Pasta og kalkun i cremet sennepssauce

Pasta og kalkun i cremet sennepssauce
Ingredienser
  • 2 dl Bähncke Grov Sennep
  • 500 g pasta
  • 1000 g kalkunbryst
  • 500 g svampe
  • 5 spsk. olivenolie
  • 1000 g pak choi (eller anden kål)
  • 50 g tørrede abrikoser
  • 2 l hvid sauce (bechamel eller mornay)
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Kog pasta al dente i saltet vand.
  2. Skær kalkunbryst og svampe i mindre stykker og steg dem i olivenolie i hver sin pande. Krydr med salt og peber. Steg også pak choi og halver de tørrede abrikoser.
  3. Bland hvid sauce og Bähncke Grov Sennep til en sennepssauce. Varm den godt op.
  4. Kom pasta, kalkun, svampe, pak choi, abrikoser i et fad og hæld den varme sennepssauce over.
  5. Server med friske krydderurter.

 

Lækker pastaret fyldt med god smag fra Bähncke Grov Sennep. En fyldig og tilfredstillende servering, perfekt til enhver lejlighed. Hvad enten du serverer den i kantinen, i restauranten eller som en lækker varm ret på caféen.

 

Vores Pasta og kalkun i cremet sennepssovs er ikke kun enkel at tilberede, den er også en fantastisk kombination af smagsprofiler. Pastaen sammen med den magre kalkun, pak chok og de søde abrikoser altsammen tilsat den cremede sennepssovs – er en lækker kombination af smag og komfort, de fleste af dine gæster vil sætte pris på.

 

Bähncke Grov Sennep er en grov og stærk sennep med en ren, syrlig og let salt smag. Grov Sennep er rørt af gule og brune sennepsfrø kun tilsat vand, eddike og salt. Den er særdeles velegnet til saucer, og let at røre op. 

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til menukortet eller nye måder at bruge sennep på.