Pasta og kalkun i cremet sennepssauce

Pasta og kalkun i cremet sennepssauce
Ingredienser
  • 2 dl Bähncke Grov Sennep
  • 500 g pasta
  • 1000 g kalkunbryst
  • 500 g svampe
  • 5 spsk. olivenolie
  • 1000 g pak choi (eller anden kål)
  • 50 g tørrede abrikoser
  • 2 l hvid sauce (bechamel eller mornay)
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Kog pasta al dente i saltet vand.
  2. Skær kalkunbryst og svampe i mindre stykker og steg dem i olivenolie i hver sin pande. Krydr med salt og peber. Steg også pak choi og halver de tørrede abrikoser.
  3. Bland hvid sauce og Bähncke Grov Sennep til en sennepssauce. Varm den godt op.
  4. Kom pasta, kalkun, svampe, pak choi, abrikoser i et fad og hæld den varme sennepssauce over.
  5. Server med friske krydderurter.