Search
Close this search box.

Stegt spidskål med NATURLI´ Nuggets

Veganske Nuggets

10 pers.

Ingredienser
  • 40 NATURLI´ Nuggets
  • 2 fed hvidløg
  • ½ dl. Beauvais Engelsk Sauce
  • 200 gr. NATURLI´ Vegan Mayo
  • Forårsløg og friske urter
Sådan gør du
  1. Rester af spidskål skæres i store stykker  og steges på panden.
  2. NATURLI´ Vegan Mayo røres med Beauvais Engelsk Sauce, og smages til med hvidløg.
  3. NATURLI´ Nuggets steges sprøde.
  4. Anret spidskål, i bunden af en skål eller tallerken, dryp med krydret mayodressing og top med sprøde NATURLI´Nuggets
  5. Pynt med forårsløg og friske urter.

NATURLI´ Nuggets. Helt perfekte sprøde og knasende Nuggets!

 

Med NATURLI’ Nuggets kan dine gæster nyde nuggets med god samvittighed!

De er 100% plantebaserede, dyppet i sprød tempuradej – og smagen sidder lige i skabet! De kan laves både på panden og i ovnen, og serveres med lige det du synes.

 

Her er de  serveret med en lækker dip rørt af NATURLI´ Vegan Mayo, Beauvais Engelsk Sauce og hvidløg. På en bund af sprødstegt spidskål. Så bliver det ikke bedre!

 

En lækker lille, dekorativ servering, lige til at sætte på dit plantebaserede menukort.

 

Med NATURLI´s store udvalg af plantebaserede produkter, er det ingen sag at erstatte kød i de traditionelle serveringer og imødekomme dine gæsters stigende efterspørgsel efter grønnere, plantebaserede retter.

 

Den her servering vil pynte på buffeten i kantinen, men vil også være en lækker lille forret i restauranten eller på caféen.

 

Vi har masser af inspiration til plantebaserede serveringer – til dig der laver mad til mange.

 

 

 

 

Anvendte produkter