No-Meatballs i spaghettirede

10 pers.

Ingredienser
  • 200 g spaghetti eller linguine

  • Tomatsauce:

  • 2 dåser hakkede tomater

  • Olivenolie

  • Hvidløg, salt og peber

  • Fars:

  • 200 g NATURLI´ Øko Formbar

  • 1 lille Æg

  • 1 håndfuld hakket persille

  • 30 g revet parmesan

  • hvidløg, salt og peber

  • Pynt: parmesan

Sådan gør du
  1. Varm olivenolie op i en gryde, svits hvidløg. Tilsæt de hakkede tomater, salt og peber. Lad simrer og reducer.
  2. Bland NATURLI´ Øko Formbar med æg, revet parmesanost, hakket persille, presset hvidløg, salt og peber og form til mindre boller.
  3. Kog pastaen al dente. Anret den i små cupcake forme og hæld en anelse olivenolie over. Stil pastaen i ovnen i 20 min. v. 200 g.
  4. Steg kødbollerne på en bageplade i ovnen v. 200 g. i 15 min.
  5. Lig dem derefter i din allerede tilberedte tomatsovs.
  6. Når spaghettirederne er færdige, anrettes de med tomatsovs, en kødbolle og et drys parmesanost på toppen.

Tip: For en vegansk udgave, undlad ægget i kødbollerne og erstat det med en smule vegansk ost. Erstat ligeledes parmasanosten med vegansk ost.