No-Meatballs i spaghettirede

10 pers.

Ingredienser
  • 200 g spaghetti eller linguine

  • Tomatsauce:

  • 2 dåser hakkede tomater

  • Olivenolie

  • Hvidløg, salt og peber

  • Fars:

  • 200 g NATURLI´ Øko Formbar

  • 1 lille Æg

  • 1 håndfuld hakket persille

  • 30 g revet parmesan

  • hvidløg, salt og peber

  • Pynt: parmesan

Sådan gør du
  1. Varm olivenolie op i en gryde, svits hvidløg. Tilsæt de hakkede tomater, salt og peber. Lad simrer og reducer.
  2. Bland NATURLI´ Øko Formbar med æg, revet parmesanost, hakket persille, presset hvidløg, salt og peber og form til mindre boller.
  3. Kog pastaen al dente. Anret den i små cupcake forme og hæld en anelse olivenolie over. Stil pastaen i ovnen i 20 min. v. 200 g.
  4. Steg kødbollerne på en bageplade i ovnen v. 200 g. i 15 min.
  5. Lig dem derefter i din allerede tilberedte tomatsovs.
  6. Når spaghettirederne er færdige, anrettes de med tomatsovs, en kødbolle og et drys parmesanost på toppen.
  7. Tip: For en vegansk udgave, undlad ægget i kødbollerne og erstat det med en smule vegansk ost. Erstat ligeledes parmasanosten med vegansk ost.

 

Jo mindre din servering er, jo større krav stiller det til det visuelle udtryk! 

De her små skåle med ovnbagt spaghetti og NATURLI´ Kødbolle med tomatsovs – vil pynte på enhver buffet.

De er dekorative men også smækfyldt med god smag.

 

Vi har nytænkt den klassiske italienske servering. Spaghettien har vi bagt i ovnen i små forme. Pyntet den med en vegansk kødbolle og den lækreste tomatsovs. Toppet af med lidt parmesanost.

Den flotteste lille vegetariske servering til buffeten.

 

Med NATURLI´ Øko Fars og de rigtige krydderier er det ingen problem at erstatte de traditionelle kødprodukter. Smart for dig, for alle dine gæster der efterspørger flere grønne og plantebaserede serveringer, og godt for planeten og dine køkkenprocenter.

 

Til dig der laver mad til mange og lige manglede lidt inspiration til dine varme vegetariske serveringer!