Search
Close this search box.

Koreanske Corndogs

Corndogs

10 pers.

Ingredienser
  • 10 pølser, alternativt NATURLI´ Pølser
  • 1 dl Bähncke Agurke Relish
  • 1 dl Bähncke Kina Sur-Sød Sauce
  • 1 dl Bähncke Mayonnaise
  • 1 pakke bacon stegt og hakket
  • 250 g fast mozarella
  • 200 g panko rasp
  • Dej til fritering

Dej:

  • 250 g hvedemel
  • 250 g majsmel
  • 4 æg
  • 2 dl mælk
  • 4 tsk. bagepulver
Sådan gør du
  1. Mix alle ingredienserne til dejen.
  2. Pølse og mozarella sættes på et grilspyd og dyppes i dejen.
  3. Friteres til det er gyldent.
  4. Drys med div. Saucer og dressinger, sprød bacon, friskhakket chili og purløg.
Inspiration til dit streetkøkken!
 

Dyk ned i den koreanske streetkøkken med et moderne take på de klassiske corndogs!

Retten har vundet stor popularitet og er nu en del af mange danske menuer også.

 

Corndogs er dybstegte delikatesser, hvor saftig pølse og cremet mozzarella omsluttes af en sprød, gyldenbrun majsdej.

Med Bähncke Mayonnaise, Agurke Relish, Kina Sur-Sød Sauce og NATURLI’ Pølser forenes tradition og innovation for at skabe den ultimative corndog-oplevelse, fyldt med god smag.

 

Det sprøde og gyldne ydre skaber en kontrast til den saftige og velsmagende kombination af pølse og mozarella. Den her ret, vil med sikkerhed blive en stjerne på dit streetfood menukort!

 

Så sæt prikken over i’et på din menu med disse corndogs der bringer en smagsoplevelse fuld af koreansk inspiration til dine kunder.

 

En fusion af tradition og nytænkning, der vil tilfredsstille selv de mest eventyrlystne streetfood elskeres smagsløg.

 

Tip: Prøv den veganske variation der byder på et plantebaseret og lækkert alternativ. Du skal blot udelade bacon og bruge en vegansk ost.

Du kunne jo evt. lave vores madspilds-hack med Bananskrælsbacon som bacon i stedet. Hacket ligger under ‘faglige tips’ og ‘Brug skraldet’.

Anvendte produkter