Koreanske Corndogs

10 pers.
Ingredienser
- 10 pølser, alternativt NATURLI´ Pølser
- 1 dl Bähncke Agurke Relish
- 1 dl Bähncke Kina Sur-Sød Sauce
- 1 dl Bähncke Mayonnaise
- 1 pakke bacon stegt og hakket
- 250 g fast mozarella
- 200 g panko rasp
- Dej til fritering
Dej:
- 250 g hvedemel
- 250 g majsmel
- 4 æg
- 2 dl mælk
- 4 tsk. bagepulver
Sådan gør du
- Mix alle ingredienserne til dejen.
- Pølse og mozarella sættes på et grilspyd og dyppes i dejen.
- Friteres til det er gyldent.
- Drys med div. Saucer og dressinger, sprødbacon, friskhakket chili og purløg.
Anvendte produkter

Mayonnaise
800 g – 6 stk
(Varenr. 150321)

Agurke Relish
900 g – 6 stk
(Varenr. 150624)

Kina Sur-Sød Sauce
900 g – 6 stk
(Varenr. 150488)

NATURLI´ Pølser
(60g) 3 kg
(varenr. 157434)