Koreanske Corndogs

10 pers.

Ingredienser
  • 10 Pølser alternativt Naturlí Pølser
  • 1 dl. Bähncke Agurke Relish
  • 1 dl. Bähncke Kina Sur-Sød Sauce
  • 1 dl. Bähncke Mayonnaise
  • 1 pk Bacon stegt hakket
  • 250 gr. Fast moxarella
  • 200 gr. Panko rasp.
  • Dej til fritering.

Dej:

  • 250 g hvedemel
  • 250 g majsmel
  • 4 æg
  • 2 dl mælk
  • 4 tsk bagepulver
Sådan gør du
  1. Mix alle ingredienserne til dejen.
  2. Sæt pølse og mozarella sættes på et grilspyd og dyppes i dejen.
  3. Friteres til den er gylden.
  4. Drys med div. Saucer og dressinger, sprødbacon, friskhakket chili og purløg.
Anvendte produkter