Koreanske Corndogs

Corndogs

10 pers.

Ingredienser
  • 10 pølser, alternativt NATURLI´ Pølser
  • 1 dl Bähncke Agurke Relish
  • 1 dl Bähncke Kina Sur-Sød Sauce
  • 1 dl Bähncke Mayonnaise
  • 1 pakke bacon stegt og hakket
  • 250 g fast mozarella
  • 200 g panko rasp
  • Dej til fritering

Dej:

  • 250 g hvedemel
  • 250 g majsmel
  • 4 æg
  • 2 dl mælk
  • 4 tsk. bagepulver
Sådan gør du
  1. Mix alle ingredienserne til dejen.
  2. Pølse og mozarella sættes på et grilspyd og dyppes i dejen.
  3. Friteres til det er gyldent.
  4. Drys med div. Saucer og dressinger, sprødbacon, friskhakket chili og purløg.
Anvendte produkter