Koreanske Corndogs

10 pers.
Ingredienser
- 10 Pølser alternativt Naturlí Pølser
- 1 dl. Bähncke Agurke Relish
- 1 dl. Bähncke Kina Sur-Sød Sauce
- 1 dl. Bähncke Mayonnaise
- 1 pk Bacon stegt hakket
- 250 gr. Fast moxarella
- 200 gr. Panko rasp.
- Dej til fritering.
Dej:
- 250 g hvedemel
- 250 g majsmel
- 4 æg
- 2 dl mælk
- 4 tsk bagepulver
Sådan gør du
- Mix alle ingredienserne til dejen.
- Sæt pølse og mozarella sættes på et grilspyd og dyppes i dejen.
- Friteres til den er gylden.
- Drys med div. Saucer og dressinger, sprødbacon, friskhakket chili og purløg.
Anvendte produkter

Mayonnaise
800 g – 6 stk
(Varenr. 150321)

Agurke Relish
900 g – 6 stk
(Varenr. 150624)

Kina Sur-Sød Sauce
900 g – 6 stk
(Varenr. 150488)

Pølse
(60g) 3 kg
(varenr. 157434)