Search
Close this search box.

NATURLI´ Nuggets og nye kartofler

10 pers.

Ingredienser
  • 30 NATURLI´ Nuggets
  • 2 kg små kartofler
  • 3 dl Bähncke Agurke Relish
  • 3 fennikel
  • 2 citroner
  • 2 bundt friske krydderurter
Sådan gør du

Grøn ramsløg/persille gel

  1. Ramsløg/ persille gel er sat med agar agar. (standard 2 g agar agar til 140 ml væske.)
  2. Nye letsaltede danske kartofler grilles hårdt.
  3. Agurkerelish røres med fennikel, løvstikke samt citronsaft. Citronskrællen bruges til saucen.
Bajan Hotsauce
  1. Bajan hotsauce krydres med worchistershiresauce og knuste nelliker.
  2. Hotsaucen er lavet på planterester, der er fermenteret og  kan laves på 1-2 uger.
  3. Vejledning af Bajaj hotsauce. Alle planterester fra daglig produktion skylles og gnubbes med salt. Skylles igen og dækkes med en saltlage på 2-2,5 % med de krydderier man selv ønsker. Mål ph værdi undervejs. Den skal være under 4. Skal det gå stærkt kan man vakumpakke sine rester og krydderier og derefter blende dem. Saucen er jævnet med citronskræl ( de indeholder meget pektin og kan bruges til at koldjævne ikkenewtonske væsker)
  4. Anret kartofler, NATURLI´ Nuggets og gelé på en tallerken. Top med fennikelsalaten og Bajanhotsauce.
  5. Drys med frisk urter og blomster.

Dyk ned i forårssæsonens friske råvare. Crunchy NATURLI´ Nuggets med nye, grillede kartofler og fennikel salat rørt med Bähncke Agurke Relish. En lækker, frisk forårsservering!

 

Den her plantebaserede forårsopskrift kombinerer velsmagende ingredienser og er en perle på menukortet for alle dine gæster der efterspørger flere plantebaserede serveringer.

 

NATURLI’ Nuggets har den perfekte smag og konsistens. De er 100% plantebaserede, dyppet i sprød tempuradej.

 

De grillede, nye kartofler og Bähncke Agurke Relish, rørt med fennikel, løvstikke og citronsaft, giver masser af smag og friskhed til serveringen.

 

Så sæt foråret på menuen med kombinationen af NATURLI’ Nuggets og grillede, nye kartofler. En plantebaseret kulinarisk glæde!

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til dit plantebaserede menukort.

 

Anvendte produkter