Kartoffelfrikadeller

Ingredienser
- 1 kg bagekartofler
- 1 løg (100 g) + 1 løg til salaten (100 g)
- 4 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
- 1 spsk. timian (gerne frisk)
- 4 æg
- 75 g mel
- 3 spsk. olivenolie til stegning
- 300 g bacon
- 2 romainesalat (1000 g)
- 250 g radiser
- 2 dl Rygeostsalat
- 1 dl Bähncke Agurkerelish
- 50 g hindbær
- Friske krydderurter (dild)
- Salt og peber
Sådan gør du
- Riv kartofler og pres saften fra. Riv løg og bland det sammen med kartofler, Beauvais Engelsk Sauce og timian i en skål.
- Slå æggene ud heri og rør mel, 1 spsk. salt og 1 tsk. peber i blandingen.
- Opvarm en pande med olivenolie. Form og steg frikadellerne gyldenbrune på begge sider. Afkøl dem let.
- Steg bacon sprødt og læg på fedtsugende papir. Bland romainesalat, radiser i skiver, løgringe, og Rygeostsalat sammen.
- Læg salaten i et fad og pynt med, lune kartoffelfrikadeller, Bähncke Agurkerelish, sprødt bacon, hindbær og friske krydderurter.
Anvendte produkter

Engelsk Sauce
10 L
(varenr. 150968)

Agurke Relish
900 g – 6 stk
(Varenr. 150624)