Search
Close this search box.

Kartoffelfrikadeller

Kartoffelfrikadeller
Ingredienser
  • 1 kg bagekartofler
  • 1 løg  + 1 løg til salaten 
  • 4 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
  • 1 spsk. timian (gerne frisk)
  • 4 æg
  • 75 g mel
  • 3 spsk. olivenolie til stegning
  • 300 g bacon
  • 2 romainesalat (ca.1000 g)
  • 250 g radiser
  • 2 dl rygeostsalat
  • 1 dl Bähncke Agurke Relish
  • 50 g hindbær
  • Friske krydderurter (fx. dild)
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Riv kartofler og pres saften fra. Riv løget og bland det sammen med kartoflerne, Beauvais Engelsk Sauce og timian i en skål.
  2. Slå æggene ud heri og rør mel, 1 spsk. salt og 1 tsk. peber i blandingen.
  3. Opvarm en pande med olivenolie. Form og steg frikadellerne gyldenbrune på begge sider. Afkøl dem let.
  4. Steg bacon sprødt og læg på fedtsugende papir. Bland romainesalat, radiser i skiver, løgringe, og rygeostsalat sammen.
  5. Læg salaten i et fad og pynt med, lune kartoffelfrikadeller, Bähncke Agurke Relish, sprødt bacon, hindbær og friske krydderurter.

Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Orkla Foodappeal og få knivskarpe tips, sæsonaktuelle opskrifter og masser af inspiration serveret direkte i din indbakke.