Kartoffelfrikadeller

Ingredienser
  • 1 kg bagekartofler
  • 1 løg (100 g) + 1 løg til salaten (100 g)
  • 4 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
  • 1 spsk. timian (gerne frisk)
  • 4 æg
  • 75 g mel
  • 3 spsk. olivenolie til stegning
  • 300 g bacon
  • 2 romainesalat (1000 g)
  • 250 g radiser
  • 2 dl Rygeostsalat
  • 1 dl Bähncke Agurkerelish
  • 50 g hindbær
  • Friske krydderurter (dild)
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Riv kartofler og pres saften fra. Riv løg og bland det sammen med kartofler, Beauvais Engelsk Sauce og timian i en skål.
  2. Slå æggene ud heri og rør mel, 1 spsk. salt og 1 tsk. peber i blandingen.
  3. Opvarm en pande med olivenolie. Form og steg frikadellerne gyldenbrune på begge sider. Afkøl dem let.
  4. Steg bacon sprødt og læg på fedtsugende papir. Bland romainesalat, radiser i skiver, løgringe, og Rygeostsalat sammen.
  5. Læg salaten i et fad og pynt med, lune kartoffelfrikadeller, Bähncke Agurkerelish, sprødt bacon, hindbær og friske krydderurter.