Bao x 4

Bao x 4

Chicken n´ Curry

10 pers.

Ingredienser
  • 10 bao buns (evt. fra frost)

  • 500 g kyllingechunks, eller kyllingefilet

  • 200 g asiatisk snitgrønt. Gulerødder, peberfrugt og salat

  • 140 g grillet peberfrugt

  • 2 dl Bähncke Karry Mango Dressing

  • 2 dl Bähncke Kina Sur- Sød Sauce

  • 50 g Kims Saltede Mandler

  • 1 bundt frisk koriander

Sådan gør du
  1. Damp de frosne bao buns i 16-18 min. og steg kyllingechunks sprøde.
  2. Anret bao buns med asiatisk snitgrønt, peberfrugt, stegte kyllingechunks og Bähncke Karry Mango Dressing, Bähncke Kina Sur-Sød Sauce, Kims Saltede Mandler (hakkede) og frisk koriander.

Ox n Bearnaise

10 pers.

Ingredienser
  • 10 bao buns (evt. fra frost)
  • 4 spsk. olivenolie
  • 3 løg (eller Bähncke ristede løg) 
  • 500 g oksekød (filet, culotte eller lign.)
  • 200 g kål mix
  • 1 dl Beauvais Engelsk sauce
  • 2 dl Bähncke Bearnaise Dressing
  • 2 dl Bähncke Agurke Relish
  • 25 g rødbedespirer
Sådan gør du
  1. Damp bao buns i 16-18 min.
  2. Fritér løgringe, krydr og grill oksekød og skær det ud i tynde strimer.
  3. Steg kål mix i olivenolie og tilsæt Beauvais Engelsk Sauce.
  4. Anret bao buns med lynstegt kål, oksekød, friterede løgringe, Bähncke Bearnaise Dressing, Bähncke Agurke Relish og rødbedespirer.

Umami

10 pers.

Ingredienser
  • 10 bao buns (fra frost)
  • 250 g enoki svampe
  • 250 g shitake svampe
  • 3 dl Bähncke Hvidløgs Dressing
  • 1½ dl Bähncke Sød Fransk Sennep
  • 6 spsk. wasabi
  • 150 g frisésalat
  • 100 g edamame bønner
  • 50 g ærteskud
  • 2 spsk. rosenpeber 
Sådan gør du
  • Damp bao buns i 16-18 min.
  • Steg enoki og shitake svampe i olivenolie. Krydr med salt og peber.
  • Rør en wasabi & hvidløgsdressing af Bähncke Hvidløgs Dressing, Bähncke Sød Fransk Sennep og wasabi.
  • Anret bao buns med frisésalat, stegte svampe, edamame bønner, wasabi & hvidløgsdressing, ærteskud og rosenpeber.

Kimchi

10 pers.

Ingredienser
  • 10 bao buns (fra frost)
  • 20 pankorejer
  • 150 g rød spidskål
  • 150 g bønnespirer
  • ½ rød chili
  • 1 dl Bähncke Karry Dressing
  • 2 dl Bähncke Salat Mayonnaise
  • 1-2 spsk. kimchi krydderi Mix
  • 30 g sort sesam
  • 1 bundt brøndkarse
Sådan gør du
  • Damp bao buns i 16-18 min.
  • Steg pankorejer sprøde i ovnen i ca. 10-12 min. ved 200 grader.
  • Steg rød spidskål, bønnespirer og hakket rød chili, i olivenolie. Krydr med salt og peber.
  • Rør en Karry & Kimchimayo af Bähncke Karrydressing, Bähncke Salat Mayonnaise og kimchikrydderi mix.
  • Anret bao buns med stegt kål, bønnespirer, chili, pankorejer, karry & kimchimayo, sort sesam og brøndkarse.
  •  

 

Bao er en populær kinesisk ret, der primært består af dampede brød, kendt som baozi eller mantou, fyldt med forskellige lækre ingredienser. Retten har forskellige varianter og fyld, og den er blevet et internationalt kulinarisk hit.

 

Bao er populær i mange asiatiske køkkener og globalt, hvor det ofte findes på menuer i moderne asiatisk inspirerede restauranter. Den alsidige karakter af bao gør det til en lækker og tilfredsstillende snack eller et måltid, der kombinerer smag og tekstur på en udsøgt måde.

 

Vi har her 4 forskellige versioner af bao. Hvor vi har spiced smagen op med Bähncke Kina Sur-Sød Sauce, Bähncke Karry Mango Dressing og KiMs Saltede mandler. Vi har en en version med kylling, en med rejer og nogle plantebaserede. Så lidt til enhver smag.

 

For alle dine kunder der efterspørger flere plantebaserede serveringer, vil bao’en helt sikkert være et hit. Den passer godt i alle sammenhænge, hvadenten den er en del af en større buffet, serveres som en lækker forret eller hapses med på farten.

 

Inspiration til asiatisk inspireret serveringer, til dig der laver mad til mange hver dag.

 

 

 

Anvendte produkter