Bao x 4

Chicken n´ Curry
10 pers.
Ingredienser
10 bao buns (evt. fra frost)
500 g kyllingechunks, eller kyllingefilet
200 g asiatisk snitgrønt. Gulerødder, peberfrugt og salat
140 g grillet peberfrugt
2 dl Bähncke Karry Mango Dressing
2 dl Bähncke Kina Sur- Sød Sauce
50 g Kims Saltede Mandler
1 bundt frisk koriander
Sådan gør du
- Damp de frosne bao buns i 16-18 min. og steg kyllingechunks sprøde.
- Anret bao buns med asiatisk snitgrønt, peberfrugt, stegte kyllingechunks og Bähncke Karry Mango Dressing, Bähncke Kina Sur-Sød Sauce, Kims Saltede Mandler (hakkede) og frisk koriander.
Ox n Bearnaise
10 pers.
Ingredienser
- 10 bao buns (evt. fra frost)
- 4 spsk. olivenolie
- 3 løg (eller Bähncke ristede løg)
- 500 g oksekød (filet, culotte eller lign.)
- 200 g kål mix
- 1 dl Beauvais Engelsk sauce
- 2 dl Bähncke Bearnaise Dressing
- 2 dl Bähncke Agurke Relish
- 25 g rødbedespirer
Sådan gør du
- Damp bao buns i 16-18 min.
- Fritér løgringe, krydr og grill oksekød og skær det ud i tynde strimer.
- Steg kål mix i olivenolie og tilsæt Beauvais Engelsk Sauce.
- Anret bao buns med lynstegt kål, oksekød, friterede løgringe, Bähncke Bearnaise Dressing, Bähncke Agurke Relish og rødbedespirer.
Umami
10 pers.
Ingredienser
- 10 bao buns (fra frost)
- 250 g enoki svampe
- 250 g shitake svampe
- 3 dl Bähncke Hvidløgs Dressing
- 1½ dl Bähncke Sød Fransk Sennep
- 6 spsk. wasabi
- 150 g frisésalat
- 100 g edamame bønner
- 50 g ærteskud
- 2 spsk. rosenpeber
Sådan gør du
- Damp bao buns i 16-18 min.
- Steg enoki og shitake svampe i olivenolie. Krydr med salt og peber.
- Rør en wasabi & hvidløgsdressing af Bähncke Hvidløgs Dressing, Bähncke Sød Fransk Sennep og wasabi.
- Anret bao buns med frisésalat, stegte svampe, edamame bønner, wasabi & hvidløgsdressing, ærteskud og rosenpeber.
Kimchi
10 pers.
Ingredienser
- 10 bao buns (fra frost)
- 20 pankorejer
- 150 g rød spidskål
- 150 g bønnespirer
- ½ rød chili
- 1 dl Bähncke Karry Dressing
- 2 dl Bähncke Salat Mayonnaise
- 1-2 spsk. kimchi krydderi Mix
- 30 g sort sesam
- 1 bundt brøndkarse
Sådan gør du
- Damp bao buns i 16-18 min.
- Steg pankorejer sprøde i ovnen i ca. 10-12 min. ved 200 grader.
- Steg rød spidskål, bønnespirer og hakket rød chili, i olivenolie. Krydr med salt og peber.
- Rør en Karry & Kimchimayo af Bähncke Karrydressing, Bähncke Salat Mayonnaise og kimchikrydderi mix.
- Anret bao buns med stegt kål, bønnespirer, chili, pankorejer, karry & kimchimayo, sort sesam og brøndkarse.
Anvendte produkter

Saltede Mandler
8 x750 g
(varenr. 5650008756)

Kina Sur-Sød Sauce
900 g – 6 stk
(Varenr. 150488)

Karry Mango Dressing
900 g – 6 stk
(Varenr. 150627)