Bao x 4

Bao x 4

Chicken n´ Curry

10 pers.

Ingredienser
  • 10 bao buns (evt. fra frost)

  • 500 g kyllingechunks, eller kyllingefilet

  • 200 g asiatisk snitgrønt. Gulerødder, peberfrugt og salat

  • 140 g grillet peberfrugt

  • 2 dl Bähncke Karry Mango Dressing

  • 2 dl Bähncke Kina Sur- Sød Sauce

  • 50 g Kims Saltede Mandler

  • 1 bundt frisk koriander

Sådan gør du
  1. Damp de frosne bao buns i 16-18 min. og steg kyllingechunks sprøde.
  2. Anret bao buns med asiatisk snitgrønt, peberfrugt, stegte kyllingechunks og Bähncke Karry Mango Dressing, Bähncke Kina Sur-Sød Sauce, Kims Saltede Mandler (hakkede) og frisk koriander.

Ox n Bearnaise

10 pers.

Ingredienser
  • 10 bao buns (evt. fra frost)
  • 4 spsk. olivenolie
  • 3 løg (eller Bähncke ristede løg) 
  • 500 g oksekød (filet, culotte eller lign.)
  • 200 g kål mix
  • 1 dl Beauvais Engelsk sauce
  • 2 dl Bähncke Bearnaise Dressing
  • 2 dl Bähncke Agurke Relish
  • 25 g rødbedespirer
Sådan gør du
  1. Damp bao buns i 16-18 min.
  2. Fritér løgringe, krydr og grill oksekød og skær det ud i tynde strimer.
  3. Steg kål mix i olivenolie og tilsæt Beauvais Engelsk Sauce.
  4. Anret bao buns med lynstegt kål, oksekød, friterede løgringe, Bähncke Bearnaise Dressing, Bähncke Agurke Relish og rødbedespirer.

Umami

10 pers.

Ingredienser
  • 10 bao buns (fra frost)
  • 250 g enoki svampe
  • 250 g shitake svampe
  • 3 dl Bähncke Hvidløgs Dressing
  • 1½ dl Bähncke Sød Fransk Sennep
  • 6 spsk. wasabi
  • 150 g frisésalat
  • 100 g edamame bønner
  • 50 g ærteskud
  • 2 spsk. rosenpeber 
Sådan gør du
  • Damp bao buns i 16-18 min.
  • Steg enoki og shitake svampe i olivenolie. Krydr med salt og peber.
  • Rør en wasabi & hvidløgsdressing af Bähncke Hvidløgs Dressing, Bähncke Sød Fransk Sennep og wasabi.
  • Anret bao buns med frisésalat, stegte svampe, edamame bønner, wasabi & hvidløgsdressing, ærteskud og rosenpeber.

Kimchi

10 pers.

Ingredienser
  • 10 bao buns (fra frost)
  • 20 pankorejer
  • 150 g rød spidskål
  • 150 g bønnespirer
  • ½ rød chili
  • 1 dl Bähncke Karry Dressing
  • 2 dl Bähncke Salat Mayonnaise
  • 1-2 spsk. kimchi krydderi Mix
  • 30 g sort sesam
  • 1 bundt brøndkarse
Sådan gør du
  • Damp bao buns i 16-18 min.
  • Steg pankorejer sprøde i ovnen i ca. 10-12 min. ved 200 grader.
  • Steg rød spidskål, bønnespirer og hakket rød chili, i olivenolie. Krydr med salt og peber.
  • Rør en Karry & Kimchimayo af Bähncke Karrydressing, Bähncke Salat Mayonnaise og kimchikrydderi mix.
  • Anret bao buns med stegt kål, bønnespirer, chili, pankorejer, karry & kimchimayo, sort sesam og brøndkarse.
Anvendte produkter