Rødbede Boeuf med NATURLI´ Fars

10 pers.

Ingredienser
  • 500 g NATURLI´ Formbar Fars
  • 4 store lange rødbeder
  • 300 g ristede svampe i små tern
  • 1 dl Bähncke Grov Sennep
  • 500 g kartofler
  • 2 dl NATURLI´ Vegan Mayo
  • 2 bundter små gulerødder med top
  • 1 bundt grønne asparges
  • 500 g NATURLI´ Bearnaise
  • 1 dl Beauvais China Soya
  • 3 bundter brøndkarse
  • 2 bundter friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Skær rødbederne på et mandolinjern i lange papirstynde strimler.
  2. Rør NATURLI´ Formbar Fars med svampe og Bähncke Grov Sennep. Fordel farsen på rødbedestrimlerne og rul dem til en slags roulade. Stil dem på højkant i et fad og sæt i ovnen i 10 minutter på 200 grader.
  3. Kog kartoflerne til de er møre, og rør dem med NATURLI´ Vegan Mayo så de bliver bløde og cremede.
  4. Grill gulerødder og asparges så de stadig har bid.
  5. Rør NATURLI´ Bearnaise med lidt soya eller lidt tangsauce for at give lidt sødme og salt til den fede bearnaise.
  6. Anret kartoffelmos i bunden af en tallerken, skær rødbede boeuf over i portionsstørrelser, og læg ovenpå kartoffelmosen.
  7. Fordel lidt NATURLI´ Bearnaise ved siden af, og pynt med de grillede gulerødder og asparges.
  8. Top med brøndkarse.
Anvendte produkter