Rødbede Boeuf med NATURLI´ Fars

10 pers.

Ingredienser
  • 500 g NATURLI´ Formbar Fars
  • 4 store lange rødbeder
  • 300 g ristede svampe i små tern
  • 1 dl Bähncke Grov Sennep
  • 500 g kartofler
  • 2 dl NATURLI´ Vegan Mayo
  • 2 bundter små gulerødder med top
  • 1 bundt grønne asparges
  • 500 g Bähncke Bearnaise Sauce
  • 1 dl Beauvais China Soya
  • 3 bundter brøndkarse
  • 2 bundter friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Skær rødbederne på et mandolinjern i lange papirstynde strimler.
  2. Rør NATURLI´ Formbar Fars med svampe og Bähncke Grov Sennep. Fordel farsen på rødbedestrimlerne og rul dem til en slags roulade. Stil dem på højkant i et fad og sæt i ovnen i 10 minutter på 200 grader.
  3. Kog kartoflerne til de er møre, og rør dem med NATURLI´ Vegan Mayo så de bliver bløde og cremede.
  4. Grill gulerødder og asparges så de stadig har bid.
  5. Rør Bähncke Bearnaise Sauce med lidt soya eller lidt tangsauce for at give lidt sødme og salt til den fede bearnaise.
  6. Anret kartoffelmos i bunden af en tallerken, skær rødbede boeuf over i portionsstørrelser, og læg ovenpå kartoffelmosen.
  7. Fordel lidt NATURLI´ Bearnaise ved siden af, og pynt med de grillede gulerødder og asparges.
  8. Top med brøndkarse.
  9. Tip: Skal serveringen være vegansk, erstat da Bähncke Bearnaise Sauce med en vegansk Bearnaise Sauce.

 

Rødbede Boeuf med NATURLI´ Formbar fars, NATURLI´ Vegan Mayo, Bähncke Grov Sennep, masser af grønt og krydderurter på toppen.

 

NATURLI´ Formbar Fars, rørt op med svampe og Bähncke Grov Sennep, er fyldt med smag og tekstur. En dekorativ og lækker vegetarisk servering.

 

Den perfekte servering  om det er i kantinen, i restauranten eller på caféen.

 

Med NATURLI´s store udvalg af plantebaserede produkter, er det ingen sag at erstatte kød i de traditionelle serveringer og imødekomme dine gæsters stigende efterspørgsel efter grønnere, plantebaserede retter.

NATURLI´s plantebaserede produkter kan du smage til lige som du vil og som det passer til retten. En perfekt 100 % plantebaseret base.

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til flere plantebaserede serveringer, til menukortet.

 

 

Anvendte produkter