Rødbede Boeuf med NATURLI´ Fars
10 pers.
Ingredienser
- 500 gr. Naturlí Formbar Fars
- 4 store lange rødbeder
- 300 gr. ristede svampe i små tern
- 1 dl. Bähncke Klassisk eller Grov Sennep
- 500 gr. kartofler
- 2 dl. Naturlí Vegan Mayo
- 2 bundter små gulerødder med top
- 1 bundt grønne asparges
- 500 gr. Naturlí Bearnaise
- 1 dl. Beauvais Soyasauce
- 3 bundt brøndkarse
- 2 bundt friske krydderurter
Sådan gør du
- Kør rødbederne på et mandolinjern i lange papirstynde strimler.
- Rør Naturlí Fars med svampene og sennep. Fordel farsen på rødbedestrimlerne og rul dem til en slagsroulade. Stil dem på højkant i et fad og sæt i ovnen i 10 minutter på 200 grader.
- Kog kartoflerne til de er møre, og rør dem med Naturlí vegan Mayo så den bliver blød og cremet.
- Grill gulerødderne og asparges så de stadig er sprøde.
- Rør Naturlí Bearnaise med lidt soya eller lidt tangsauce for at give lidt sødme og salt til den fede bearnaise.
- Anret kartoffelmos i bunden af en tallerken, skær rødbede boeuf over i portionsstørrelser, og læg på kartoffelmosen.
- Fordel lidt Naturlí bearnaise creme ved siden, og pynt med de grillede gulerødder og asparges.
- Pynt med brøndkarse for at få mere hidsig sennep ind til hovedretten.
Anvendte produkter
Klassisk Sennep
10 kg
(varenr. 150462)

Vegan Mayo
2,5 kg
(varenr. 157433)

Formbar Fars
3 kg
(varenr. 157439)