Rødbede Boeuf med NATURLI´ Fars

10 pers.

Ingredienser
  • 500 gr. Naturlí Formbar Fars
  • 4 store lange rødbeder
  • 300 gr. ristede svampe i små tern
  • 1 dl. Bähncke Klassisk eller Grov Sennep
  • 500 gr. kartofler
  • 2 dl. Naturlí Vegan Mayo
  • 2 bundter små gulerødder med top
  • 1 bundt grønne asparges
  • 500 gr. Naturlí Bearnaise
  • 1 dl. Beauvais Soyasauce
  • 3 bundt brøndkarse
  • 2 bundt friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Kør rødbederne på et mandolinjern i lange papirstynde strimler.
  2. Rør Naturlí Fars med svampene og sennep. Fordel farsen på rødbedestrimlerne og rul dem til en slagsroulade. Stil dem på højkant i et fad og sæt i ovnen i 10 minutter på 200 grader.
  3. Kog kartoflerne til de er møre, og rør dem med Naturlí vegan Mayo så den bliver blød og cremet.
  4. Grill gulerødderne og asparges så de stadig er sprøde.
  5. Rør Naturlí Bearnaise med lidt soya eller lidt tangsauce for at give lidt sødme og salt til den fede bearnaise.
  6. Anret kartoffelmos i bunden af en tallerken, skær rødbede boeuf over i portionsstørrelser, og læg på kartoffelmosen.
  7. Fordel lidt Naturlí bearnaise creme ved siden, og pynt med de grillede gulerødder og asparges.
  8. Pynt med brøndkarse for at få mere hidsig sennep ind til hovedretten.
Anvendte produkter