Rødbede Boeuf med NATURLI´ Fars
10 pers.
Ingredienser
- 500 g NATURLI´ Formbar Fars
- 4 store lange rødbeder
- 300 g ristede svampe i små tern
- 1 dl Bähncke Grov Sennep
- 500 g kartofler
- 2 dl NATURLI´ Vegan Mayo
- 2 bundter små gulerødder med top
- 1 bundt grønne asparges
- 500 g NATURLI´ Bearnaise
- 1 dl Beauvais China Soya
- 3 bundter brøndkarse
- 2 bundter friske krydderurter
Sådan gør du
- Skær rødbederne på et mandolinjern i lange papirstynde strimler.
- Rør NATURLI´ Formbar Fars med svampe og Bähncke Grov Sennep. Fordel farsen på rødbedestrimlerne og rul dem til en slags roulade. Stil dem på højkant i et fad og sæt i ovnen i 10 minutter på 200 grader.
- Kog kartoflerne til de er møre, og rør dem med NATURLI´ Vegan Mayo så de bliver bløde og cremede.
- Grill gulerødder og asparges så de stadig har bid.
- Rør NATURLI´ Bearnaise med lidt soya eller lidt tangsauce for at give lidt sødme og salt til den fede bearnaise.
- Anret kartoffelmos i bunden af en tallerken, skær rødbede boeuf over i portionsstørrelser, og læg ovenpå kartoffelmosen.
- Fordel lidt NATURLI´ Bearnaise ved siden af, og pynt med de grillede gulerødder og asparges.
- Top med brøndkarse.
Anvendte produkter

Grov Sennep
1 kg – 6 stk
(Varenr. 150681)

Vegan Mayo
2,5 kg
(varenr. 157433)

Formbar Fars
3 kg
(varenr. 157439)