Search
Close this search box.

Cannellini bønnebrownie med laurbær sorbet

10 pers.

Ingredienser Bønnebrownie
  • 500 g Beauvais Cannellini Bønner, drænet vægt
  • 30 g kakao
  • 80 g havregryn
  • 1/2 tsk. salt
  • 150 g sirup eller honning
  • ½ tsk. stevia 
  • 80 g olie
  • 4 tsk. vanille
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g vegansk (eller alm.) mørk chokolade
Sådan gør du
  1. Bønner drænes og blendes til en blød og ensartet konsistens.
  2. Bønnerne blandes med resten af ingredienserne. Alt røres sammen, på en røremaskine, til en jævn og ensartet masse.
  3. Hældes i en smurt portionsform/muffinsform, og bages ved 175 grader varmluft i ca. 19 min.
  4. Sættes på køl, til den har sat sig, ca. 15-20 min 

10 pers.

Ingredienser Sorbet is
  • 1800 ml vand
  • 280 gr sukker
  • 100 gr glykose
  • 17-20 laurbærblade.
Sådan gør du
  1. Opskriften på isen passer til et pacojet bæger.  Man kan med fordel komme isen over i forme når den er kørt på maskine. 
  2. Alle ingredienser koges op og lad den simre under låg indtil ønsket smag er der. Fjern laurbærblade. Tilsæt 1 dl. Naturlí Mandeldrik
  3. Varm op til ca 90 grader og tilsæt 4 gr gellantine agar agar. Køl ned og kør på ismaskine.

10 pers.

Ingredienser Tuilles med hvedeklid

  • 1 del kikærtevand
  • 1 del fermenteret øko hvedeklid
  • 1 del hvedemel
Sådan gør du
  1. Køres sammen og bages på 165 grader alm. ovn
  2. Tages ud af form og bages færdig for at give farve

Den søde servering er prikken over i’et!

 

Brownie med sorbet is og smukke, dekorative tuiles!

Vores udgave af den populære dessert servering er virkelig lækker og lidt sundere end den klassiske.

Den her brownie er en bønnebrownie, lavet på Beauvais Cannellini Bønner. Den er nem at røre sammen og smager fantastisk. Den lækre sorbet is med smag af lauerbærblade giver den helt rigtige kant til serveringen. Og de flotte, dekorative tuiles er prikken over I’et.

 

Du kan løfte dine dessert serveringer til nye højder, med dekorative tuiles.

Tuiles er  små dekorative kiks/småkager, der pifter desserten op – både fordi den giver sprødhed og ikke mindst et flot udseende. Særligt når du bager så flotte tuiles som de her. 

En dessertservering der vil vække opsigt i restauranten.

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til dine søde serveringer.