Cannellini bønnebrownie med laurbær sorbet

10 pers.

Ingredienser Bønnebrownie
  • 500 gr Beauvais bønner drænet vægt
  • 30 gr kakao
  • 80 gr havregryn
  • 1/2 tsk salt
  • 150 gr sirup eller honning
  • ½ tsk. stevia 
  • 80 gr olie
  • 4 tsk vanille
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 vegansk chokolade mørk (kan også være alm chokolade. det er crazy dyrt)
  •  
Sådan gør du

 

  1. Bønner drænes og blendes til blød og ensartet konsistens.
  2. Bønnerne blandes med resten af ingredienserne. Alt køres sammen på en røremaskine på én gang til det er jævn ensartet masse.
  3. Hældes i en smurt portionsform/muffinform, og bages ved 175 grader varmluft i ca 19 min Lad den stå på køl og sætte sig 15-20 min 

10 pers.

Ingredienser Sorbet is
  • 1800 ml vand
  • 280 gr sukker
  • 100 gr glykose
  • 17-20 laurbærblade.
Sådan gør du
  1. Opskriften på isen passer til et pacojet bæger.  Man kan med fordel komme isen over i forme når den er kørt på maskine. 
  2. Alle ingredienser koges op og lad den simre under låg indtil ønsket smag er der. Fjern laurbærblade. Tilsæt 1 dl. Naturlí Mandeldrik
  3. Varm op til ca 90 grader og tilsæt 4 gr gellantine agar agar. Køl ned og kør på ismaskine.

10 pers.

Ingredienser Tuilles med hvedeklid

  • 1 del kikærtevand
  • 1 del fermenteret øko hvedeklid
  • 1 del hvedemel
Sådan gør du
  1. Køres sammen og bages på 165 grader alm. ovn
  2. Tages ud af form og bages færdig for at give farve