Cannellini bønnebrownie med laurbær sorbet

10 pers.

Ingredienser Bønnebrownie
  • 500 g Beauvais Cannellini Bønner, drænet vægt
  • 30 g kakao
  • 80 g havregryn
  • 1/2 tsk. salt
  • 150 g sirup eller honning
  • ½ tsk. stevia 
  • 80 g olie
  • 4 tsk. vanille
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g vegansk (eller alm.) mørk chokolade
Sådan gør du
  1. Bønner drænes og blendes til en blød og ensartet konsistens.
  2. Bønnerne blandes med resten af ingredienserne. Alt røres sammen, på en røremaskine, til en jævn og ensartet masse.
  3. Hældes i en smurt portionsform/muffinsform, og bages ved 175 grader varmluft i ca. 19 min.
  4. Sættes på køl, til den har sat sig, ca. 15-20 min 

10 pers.

Ingredienser Sorbet is
  • 1800 ml vand
  • 280 gr sukker
  • 100 gr glykose
  • 17-20 laurbærblade.
Sådan gør du
  1. Opskriften på isen passer til et pacojet bæger.  Man kan med fordel komme isen over i forme når den er kørt på maskine. 
  2. Alle ingredienser koges op og lad den simre under låg indtil ønsket smag er der. Fjern laurbærblade. Tilsæt 1 dl. Naturlí Mandeldrik
  3. Varm op til ca 90 grader og tilsæt 4 gr gellantine agar agar. Køl ned og kør på ismaskine.

10 pers.

Ingredienser Tuilles med hvedeklid

  • 1 del kikærtevand
  • 1 del fermenteret øko hvedeklid
  • 1 del hvedemel
Sådan gør du
  1. Køres sammen og bages på 165 grader alm. ovn
  2. Tages ud af form og bages færdig for at give farve