Cannellini bønnebrownie med laurbær sorbet
10 pers.
Ingredienser Bønnebrownie
- 500 g Beauvais Cannellini Bønner, drænet vægt
- 30 g kakao
- 80 g havregryn
- 1/2 tsk. salt
- 150 g sirup eller honning
- ½ tsk. stevia
- 80 g olie
- 4 tsk. vanille
- 1 tsk. bagepulver
- 100 g vegansk (eller alm.) mørk chokolade
Sådan gør du
- Bønner drænes og blendes til en blød og ensartet konsistens.
- Bønnerne blandes med resten af ingredienserne. Alt røres sammen, på en røremaskine, til en jævn og ensartet masse.
- Hældes i en smurt portionsform/muffinsform, og bages ved 175 grader varmluft i ca. 19 min.
- Sættes på køl, til den har sat sig, ca. 15-20 min
10 pers.
Ingredienser Sorbet is
- 1800 ml vand
- 280 gr sukker
- 100 gr glykose
- 17-20 laurbærblade.
Sådan gør du
- Opskriften på isen passer til et pacojet bæger. Man kan med fordel komme isen over i forme når den er kørt på maskine.
- Alle ingredienser koges op og lad den simre under låg indtil ønsket smag er der. Fjern laurbærblade. Tilsæt 1 dl. Naturlí Mandeldrik
- Varm op til ca 90 grader og tilsæt 4 gr gellantine agar agar. Køl ned og kør på ismaskine.
10 pers.
Ingredienser Tuilles med hvedeklid
- 1 del kikærtevand
- 1 del fermenteret øko hvedeklid
- 1 del hvedemel
Sådan gør du
- Køres sammen og bages på 165 grader alm. ovn
- Tages ud af form og bages færdig for at give farve
Anvendte produkter

ØKO Cannellini Bean
400 g – 12stk
(varenr. 154405)