Hotdogs med NATURLI´ Pølser

Hotdogs med NATURLI`pølser

Klassisk med nøddeknas

10 pers.

Ingredienser
  • 10 NATURLI´ Pølser 

  • 10 hotdogbrød 

  • 200 g Bähncke Klassisk Sennep 

  • 200 g Bähncke Chilli Ketchup 

  • 200 g Bähncke Fastfood Remoulade 

  • 300 g NATURLI´ Vegan Mayo 

  • Beauvais Appetit Agurker
  • 100 g hakkede KiMs Saltede Peanuts 

Sådan gør du
  1. Steg pølserne, på lav varme, direkte fra frost, til de får en stegeflade.
  2. Rør remoulade og  mayo sammen til en remomayo.
  3. Top hotdoggen med remomayo, sennep og chilliketchup. Pynt af med appetitagurker og hakkede peanuts.

Asian dog

10 pers.

Ingredienser
  • 10 NATURLÍ Pølser 

  • 10 hotdogbrød 

  • 100 g Bähncke Sursød Dressing 

  • 300 g Naturlí Vegan Mayo 

  • 50 g Wasabipaste 

Sådan gør du
  1. Steg pølserne direkte fra frost til de får en stegeflade.
  2. Rør wasabipaste og veganmayo sammen til en wasabimayo.
  3. Top hotdoggen med mayo, og sultede gulerødder eller anden sprød grøntsag i tynde strimler, pynt evt. af med friterede risnudler, frisk chilli og koriander.

Naturli' dog

10 pers.

Ingredienser
  • 10 NATURLÍ Pølser 

  • 10 hotdogbrød 

  • 100 g Bähncke Sød Fransk Sennep 

  • 100 g Bähncke Klassisk Sennep 

  • 100 g Bähncke Agurkerelish 

  • 300 g Naturlí Vegan Mayo

Sådan gør du
  • Steg pølserne direkte fra frost til de får en stegeflade.
  • Rør de 2 sennepper og veganmayo sammen til en sennepsmayo.
  • Top hotdoggen med mayo, og agurkerelish, pynt evt. af med syltede eller friske svampe, friterede rester af rodfrugter og urter.
Anvendte produkter