Spinatvafler Mexistyle

Spinatvafler Mexistyle

10 pers.

Ingredienser
  • 100 g frisk spinat
  • ½ tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 4 æg
  • 2 dl sødmælk
  • 150 g hvedemel
  • Olie til stegning
  • 600 g NATURLI´ Pulled
  • 255 g NATURLI´ Creme Fresh
  • 4 avocado, i tynde skiver
  • 2 rødløg, i tynde skiver
  • Frisk chili
  • Frisk koriander
Sådan gør du
  1. Kør alle ingredienserne til vaflerne i en blender og lav 10 vafler på vaffeljernet.
  2. Steg NATURLI´ Pulled på panden i lidt olie og smag til med salt, peber, løgpulver og tacokrydderi.
  3. Fordel på spinatvaflerne og pynt med avocadoskiver, rødløg, koriander og frisk chili.