Spinatvafler Mexistyle

10 pers.

Ingredienser
  • 100 g frisk spinat
  • 100 g frisk spinat
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 4 æg
  • 2 dl sødmælk
  • 150 g hvedemel
  • Olie til stegning
  • 600 gr. NATURLI´Pulled
  • 255 gr. NATURLI´Creme Fresh
  • 4 avocado i tynde skiver
  • 2 rødløg i tynde skiver
  • Frisk chilli
  • Frisk koriander
Sådan gør du
  1. Kør alle ingredienserne til vaflerne i en blender og lav 10 vafler på vaffeljernet.
  2. Steg NATURLI´Pulled på panden i lidt olie og smag til med salt, peber, løgpulver og tacokrydderi.
  3. Fordel på spinatvaflerne og pynt med avocadoskiver, rødløg, koriander og frisk chilli.