Spinatvafler Mexistyle

Spinatvafler Mexistyle

10 pers.

Ingredienser
  • 100 g frisk spinat
  • ½ tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 4 æg
  • 2 dl sødmælk
  • 150 g hvedemel
  • Olie til stegning
  • 600 g NATURLI´ Pulled
  • 255 g NATURLI´ Creme Fresh
  • 4 avocado, i tynde skiver
  • 2 rødløg, i tynde skiver
  • Frisk chili
  • Frisk koriander
Sådan gør du
  1. Kør alle ingredienserne til vaflerne i en blender og lav 10 vafler på vaffeljernet.
  2. Steg NATURLI´ Pulled på panden i lidt olie og smag til med salt, peber, løgpulver og tacokrydderi.
  3. Fordel på spinatvaflerne og pynt med avocadoskiver, rødløg, koriander og frisk chili.

 

De sprødeste, smagfulde spinatvafler med NATURLI´ Pulled, avokado, frisk chili og koriander – en imponerende, grøn vegetarisk servering, der vil glæde alle dine gæster der efterspørger flere vegetariske og plantebaserede serveringer.

 

NATURLI´ Pulled er krydret med løgpulver og tacokrydderi, så serveringen får et mexikansk touch.

NATURLI´ Pulled er et velsmagende vegansk produkt baseret på sojaprotein.

Det er en vegansk variation af det populære Pulled Pork og produktet passer perfekt, hvis du vil lave veganske/ vegetariske, grønne retter.

Det er fri for gluten, mælk, æg og animalske råvarer. 100% Plantebaseret!

 

Med NATURLI´s brede plantebaserede sortiment er det ingen sag at kreere lækre, smagfulde veganske serveringer.

 

Sæt vaflerne på menukortet og server dem som en lækker forret i restauranten, eller en dekorativ frokostservering på caféen. 

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til flere vegetariske og plantebaserede serveringer.