Lasagne cups

10 pers.

Ingredienser
  • 200 g NATURLI´ Øko fars

  • 1 dåse hakkede tomater

  • Bechamelsovs, lavet på NATURLI´ Oat Cuisine

  • 2 lag Filodej, til at forer formen med

  • 250 g friske lasagneplader

  • 100 g revet ost

  • Basilikum og oregano

  • Salt og peber

Sådan gør du
    • Rist NATURLI’ Øko Fars af på panden i en smule olie, med salt, peber, basilikum og oregano.
    • Tilsæt 1 dåse hakkede tomater og lad det simre lidt
    • Bechamelsovs:
    • 2/3 NATURLI´ Oat Cuisine. Tilsæt muscatnød, salt og peber
    • For formen med 2 lag filodej. Derefter skiftevis kødsovs, beachamelsovs og lasganeplader. Afslut med et lag kødsovs og revet ost.
    • Tip:

      Ved vegansk udgave – udskift alm. revet ost med en vegansk ost