Search
Close this search box.

Lasagne cups

10 pers.

Ingredienser
  • 200 g NATURLI´ Øko fars

  • 1 dåse hakkede tomater

  • Bechamelsovs, lavet på NATURLI´ Oat Cuisine

  • 2 lag Filodej, til at forer formen med

  • 250 g friske lasagneplader

  • 100 g revet ost

  • Basilikum og oregano

  • Salt og peber

Sådan gør du
    • Rist NATURLI’ Øko Fars af på panden i en smule olie, med salt, peber, basilikum og oregano.
    • Tilsæt 1 dåse hakkede tomater og lad det simre lidt
    • Bechamelsovs:
    • 2/3 NATURLI´ Oat Cuisine. Tilsæt muscatnød, salt og peber
    • For formen med 2 lag filodej. Derefter skiftevis kødsovs, beachamelsovs og lasganeplader. Afslut med et lag kødsovs og revet ost.
    • Tip:

      Skal de være veganske – udskift alm. revet ost med en vegansk ost.

     

 

De her små dekorative Lasagne Cups med NATURLI` Øko Fars er dekorative og smager virkelig godt!

 

Med NATURLI´ Øko Fars er det nemt at erstatte kød, så retten bliver plantebaseret. Farsen har en lidt mildere smag end traditionelt kød. Så du kan folde dig ud og krydre den lige som du synes. Så bliver den som du vil have det. 

 

I vores version har vi selvfølgelig krydret den med de traditionelle italienske krydderier, oregano og basilikum, for at opnå en autentisk smag af lasagne.

 

De små Lasagne Cups er bagt i muffinsforme, foret med filodej og resultatet, er de fineste, dekorative vegetariske serveringer.

 

Vil du gerne have en 100% plantebaseret servering, skal du blot bruge en vegansk ost.

 

De vil pynte flot på buffeten i kantinen, som en lille appetizer i restauranten eller som en let servering på caféen. 

 

Så vil du bidrage til at flytte danskernes kostvaner mod grønnere og mere klimavenlige serveringer, så prøv at sætte de her små Lasagne Cups på menuen.

De vil med garanti glæde alle dine gæster, som efterspørger flere plantebaserede serveringer.

 

Til dig der laver mad til mange og også går op i klimavenlige serveringer!