Search
Close this search box.

Pølsebaos

Pølsebaos

10 pers.

Ingredienser
  • 10 bao buns 

  • 8 NATURLI´ Pølser 

  • 100 g Bähncke Kina Sur-Sød Sauce 

  • 100 g NATURLI´ Creme Fresh 

  • 100 g Bähncke Barbeque Sauce 

  • 400 g fintsnittede grøntsager fx. agurker, gulerødder, salat og peberfrugter 

Pynt

  • Frisk rød chilli 

  • Rød spidskål 

  • 1 bundt koriander 

Sådan gør du
  1. Steg pølserne, ved lav varme, direkte fra frost, til de får en stegeflade. Skær dem derefter i tynde skiver.
  2. Damp de frosne bao buns i 16-18 minutter i ovnen. Fyld den nederste bradepande med vand og læg baos på en rist ovenover. På den måde bliver dine bao perfekt dampet.
  3. Anret bao med de snittede grøntsager og pølsestykkerne.
  4. Top med Bähncke Kina Sur-Sød Sauce, NATURLI´ Creme Fresh, Bähncke Barbeque Sauce og hakket koriander. Server evt. med limebåde.

 

Lækre små Bao med NATURLI´ Pølser.

 

Bao, også kendt som baozi eller bao buns, er en type dampet brød, der stammer fra det kinesiske køkken. De små, bløde og luftige bollelignende brød er fyldt med forskellige ingredienser og har en karakteristisk foldet form.

Bao er blevet en populær del af street food-scenen.

De serveres ofte som snacks, forretter eller lette måltider og kan nydes både varme og kolde.

Bao har en alsidighed, der tillader kreative variationer og fyldningsmuligheder, hvilket gør dem populære og elskede blandt madentusiaster verden over.

 

Vore dekorative, små Bao er fyldt med NATURLI´ Pølser, Bähncke Barbecue Sause, Bähncke Kina Sur-Sød Sauce, friske snittede grøntsager, pyntet med chili og koriander.

De er bløde, lækre og fulde af smag!

 

Til dig der laver fatsfood eller streetfood serveringer til mange hver dag og søger inspiration til vegetariske og plantebaserede serveringer.

 

 

Anvendte produkter