Pølsebaos

10 pers.

Ingredienser
  • 10 bao buns 

  • 8 NATURLÍ Pølser 

  • 100 g Bähncke Sursød Dressing 

  • 300 g Naturlí Vegan Mayo 

  • 100 g Naturli Crème Fresh 

  • 100 g Bähncke Barbequedressing 

  • 400 g Strimlede grøntsager, agurker, gulerødder, salat, peberfrugter 

Pynt

  • Frisk rød chilli 

  • Rød spidskål 

  • 1 bundt koriander 

Sådan gør du
  1. Steg pølserne direkte fra frost til de får en stegeflade. Når de er færdige skæres de i tynde skiver.
  2. Damp de frosne bao buns i 16-18 minutter i ovnen.
  3. Fyld den nederste bradepande med vand og læg Baos på en rist ovenover. På den måde bliver dine bao perfekt dampet.
  4. Anret forskellige Bao med snitgrønt, spidskål, peberfrugter, pølsestykker, kål, chilli og hvad der ellers ser frisk og lækkert ud.
  5. Top med Bähncke Sursød Dressing, Naturlí Creme Fresh, og Bähncke Barbequedressing, og hakket koriander, server evt. med limebåde.
Anvendte produkter