Pølsebaos

Pølsebaos

10 pers.

Ingredienser
  • 10 bao buns 

  • 8 NATURLI´ Pølser 

  • 100 g Bähncke Kina Sur-Sød Sauce 

  • 100 g NATURLI´ Creme Fresh 

  • 100 g Bähncke Barbeque Sauce 

  • 400 g fintsnittede grøntsager fx. agurker, gulerødder, salat og peberfrugter 

Pynt

  • Frisk rød chilli 

  • Rød spidskål 

  • 1 bundt koriander 

Sådan gør du
  1. Steg pølserne, ved lav varme, direkte fra frost, til de får en stegeflade. Skær dem derefter i tynde skiver.
  2. Damp de frosne bao buns i 16-18 minutter i ovnen. Fyld den nederste bradepande med vand og læg baos på en rist ovenover. På den måde bliver dine bao perfekt dampet.
  3. Anret bao med de snittede grøntsager og pølsestykkerne.
  4. Top med Bähncke Kina Sur-Sød Sauce, NATURLI´ Creme Fresh, Bähncke Barbeque Sauce og hakket koriander. Server evt. med limebåde.
Anvendte produkter