Pølsebaos

10 pers.
Ingredienser
10 bao buns
8 NATURLÍ Pølser
100 g Bähncke Sursød Dressing
300 g Naturlí Vegan Mayo
100 g Naturli Crème Fresh
100 g Bähncke Barbequedressing
400 g Strimlede grøntsager, agurker, gulerødder, salat, peberfrugter
Pynt
Frisk rød chilli
Rød spidskål
1 bundt koriander
Sådan gør du
- Steg pølserne direkte fra frost til de får en stegeflade. Når de er færdige skæres de i tynde skiver.
- Damp de frosne bao buns i 16-18 minutter i ovnen.
- Fyld den nederste bradepande med vand og læg Baos på en rist ovenover. På den måde bliver dine bao perfekt dampet.
- Anret forskellige Bao med snitgrønt, spidskål, peberfrugter, pølsestykker, kål, chilli og hvad der ellers ser frisk og lækkert ud.
- Top med Bähncke Sursød Dressing, Naturlí Creme Fresh, og Bähncke Barbequedressing, og hakket koriander, server evt. med limebåde.
Anvendte produkter

Barbecue Sauce
5 kg
(varenr. 156918)

Kina Sur-Sød Sauce
900 g – 6 stk
(Varenr. 150488)

Vegan Mayo
2,5 kg
(varenr. 157433)

Pølse
(60g) 3 kg
(varenr. 157434)