NATURLI´ Chick Free i kokos og karrysauce

Ingredienser
- 500 g NATURLI´ Chick Free
- 4 spsk. olie
- 2-3 spsk. gul karrypasta
- 1 løg (200 g)
- 4 fed hvidløg
- 2 røde peberfrugter
- 2 spsk. hakket citrongræs
- 1 spsk. gurkemeje
- ½ dl fiskesauce
- 1 ½ l grøntsagsbouillon
- 2 ds. kokosmælk (800 ml)
- 1000 g pak choi (eller andet kål)
- 200 g bønnespirer
- 2 forårsløg
- 1 spsk. chiliflager
- 50 g kokoschips
- 1 bundt frisk koriander
- Bähncke Kina Sur-Sød Sauce
Sådan gør du
- Opvarm en gryde med olie og gul karrypasta. Sauter løg, hvidløg, rød peber og citrongræs deri.
- Tilsæt gurkemeje, fiskesauce, bouillon, og kokosmælk og lad det simre i 15 min. Jævn saucen med majsstivelse. Smag til med salt og sukker.
- Steg NATURLI´ Chick Free og pak choi på en pande i olie og læg det derefter i bunden af et serveringsfad. Hæld kokos-karrysaucen over.
- Anret med bønnespirer, forårsløg, chiliflager, kokoschips og frisk koriander
- Server nudler eller brune ris til. Prøv også at servere med Bähncke Kina Sur-Sød Sauce.
Anvendte produkter

Kina Sur-Sød Sauce
900 g – 6 stk
(Varenr. 150488)

Chick Free
3 kg
(varenr. 158012)