Morgenmadstærte med spinat
Ingredienser
- 1 tærtedej 250 g (gerne grov tærtedej eller butterdej)
- 450 g helbladet spinat (fra frost)
- 150 g cherrytomater
- 125 g bacontern
- 4 æg
- 2 dl piskefløde
- 2 spsk. Bähncke Dijon Sennep
- 1 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
- Friske krydderurter (karse, purløg)
- Beauvais Hot Chili Ketchup
- Æblechutney
- Salt og peber
Sådan gør du
- Rul tærtedejen ud og kom den i en tærteform.
- Damp spinat i en gryde med lidt salt.
- Fordel spinat, cherrytomater og bacontern i bunden af tærten.
- Pisk æg, fløde, Bähncke Dijon Sennep, Beauvais Engelsk Sauce, salt og peber sammen og hæld det over tærtefyldet.
- Bag den o ovnen v. 175 g. i ca. 30 min. eller til den er let dirrende i midten.
- Drys karse og hakket purløg på tærten og server med Beauvais Hot Chili Ketchup og Bähncke Æblechutney.
Anvendte produkter
Engelsk Sauce
10 L
(varenr. 150968)
Ketchup Hot Chili
500 g -10 stk
(varenr. 151395)
Dijon Sennep
1 kg – 6 stk
(Varenr. 150682)