Morgenmadstærte med spinat

Ingredienser
  • 1 tærtedej 250 g (gerne grov tærtedej eller butterdej)
  • 450 g helbladet spinat (fra frost)
  • 150 g cherrytomater
  • 125 g bacontern
  • 4 æg
  • 2 dl piskefløde
  • 2 spsk. Bähncke Dijonsennep
  • 1 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
  • Friske krydderurter (karse, purløg)
  • Beauvais Hot Chili Ketchup
  • Æblechutney
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Rul tærtedejen ud og kom den i en tærteform.
  2. Damp spinat i en gryde med lidt salt.
  3. Fordel spinat, cherrytomater og bacontern i bunden af tærten.
  4. Pisk æg, fløde, Bähncke Dijonsennep, Beauvais Engelsk Sauce, salt og peber sammen og hæld over tærtefyldet.
  5. 30 min. eller til den er let dirrende i midten
  6. Drys karse og hakket purløg på tærten og server med Beauvais Hot Chili Ketchup og Bähncke Æblechutney.