Morgenmadstapas med creamcheese

Ingredienser
- 10 skiver toastbrød (eller daggammelt brød)
- 2 spsk. olivenolie
- 400 g flødeost
- 2 spsk. Bähncke Grov Sennep
- 1 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
- 10 skiver lufttørret skinke
- 10 vagtelæg (eller almindelige æg)
- 2 dl Bähncke Tomat Ketchup
- Friske krydderurter
- Salt og peber
Sådan gør du
- Udstik toastbrød og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Pensl en smule olivenolie på hver og rist dem gyldne i ovnen ved 200 grader. i ca. 4 min.
- Afkøl dem.
- Bland flødeost med Bähncke Grov Sennep, Beauvais Engelsk Sauce og 2 spsk. hakkede krydderurter.
- Smag til med salt og peber.
- Spejl vagtelæg på en pande i lidt olivenolie.
- Anret det hele med Bähncke Tomat Ketchup og grønt på toppen.
Anvendte produkter

Engelsk Sauce
10 L
(varenr. 150968)

Grov Sennep
1 kg – 6 stk
(Varenr. 150681)

Tomat Ketchup
900 g – 6 stk
(Varenr. 150492)