Morgenmadstapas med creamcheese

Ingredienser
  • 10 skiver toastbrød (eller daggammelt brød)
  • 2 spsk. olivenolie
  • 400 g flødeost
  • 2 spsk. Bähncke Grov Sennep
  • 1 spsk. Beauvais Engelsk Sauce
  • 10 skiver lufttørret skinke
  • 10 vagtelæg (eller almindelige æg)
  • 2 dl Beauvais Økologisk
  • Ketchup
  • Friske krydderurter
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Udstik toastbrød og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  2. Pensl en smule olivenolie på hver og rist dem gyldne i ovnen ved 200 grader. i ca. 4 min.
  3. Afkøl dem.
  4. Bland flødeost med Bähncke Grov Sennep, Beauvais Engelsk Sauce og 2 spsk. hakkede krydderurter.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Spejl vagtelæg på en pande i lidt olivenolie.
Anvendte produkter