NATURLI´ Foccacia

Foccacia vegansk
Ingredienser
  • 150 g NATURLI´Fars
  • ½ pk. gær
  • 500 g hvedemel
  • 1 dl olivenolie
  • 150 g sorte oliven
  • 1 kvist rosmarin
  • 150 g rodfrugter
  • 1 dl. NATURLI´ Creme Fresh
Sådan gør du
  1. Rør en dej af 8 dl vand, gær, salt og hvedemel. Lad den hæve overdækket i 30 min. Kom dejen i en form og hæld olie på. arbejd olien ind i dejen med fingrene. Lad dejen hæve i yderligere 10 min.
  2. Kom NATURLI´ Fars, sorte oliven og rosmarin på og bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. Efter 15 min. lægges tynde skiver rodfrugter på (som er vendt i olivenolie.)
  3. Server foccacia i minder stykker med friskkværnet sort peber og NATURLI´ Creme Fresh.