Japansk multibønnesalat

Ingredienser
  • 2 dl Bähnche Dijonsennep
  • 4 spsk. wasabi
  • 2 spsk. limesaft
  • 2 dl solsikkeolie
  • 1 spsk. soya
  • 1 ds. Bähncke Økologiske Sorte Kikærter
  • 1 ds. Bähncke Økologiske Cannelloni Beans
  • 1 ds. Bähncke Økologiske Kidney Beans
  • 150 g feldsalat
  • 2 avokadoer
  • 150 wakame tangsalat
  • 1 rødløg
  • 100 g hvidløgsspirer
  • 50 g ærteskud
  • 50 g sort sesam
  • 1 spsk. rosenpeber
Sådan gør du
  1. Pisk en vinaigrette af Bähncke Dijonsennep, wasabi, limesaft og solsikkeolie. Smag til med soya og evt. peber.
  2. Dræn kikærter, cannelloni beans og kidney beans.
  3. Bland en salat af feldsalat, avokadostykker, wakame tangsalat, rødløgsringe, hvidløgsspirer og ærteskud. Kom kikærter, cannelloni beans og kidney beans på salaten. Hæld wasabivinaigretten på salaten og pynt af med sort sesam og rosenpeber.
Anvendte produkter