Search
Close this search box.

Japansk multibønnesalat

Japansk multibønnesalat
Ingredienser
  • 2 dl Bähnche Dijon Sennep
  • 4 spsk. wasabi
  • 2 spsk. limesaft
  • 2 dl solsikkeolie
  • 1 spsk. soya
  • 1 ds. Beauvais Økologiske Sorte Kikærter
  • 1 ds. Beauvais Økologiske Cannellini Beans
  • 1 ds. Beauvais Økologiske Red Kidney Beans
  • 150 g feldsalat
  • 2 avokadoer
  • 150 wakame tangsalat
  • 1 rødløg
  • 100 g hvidløgsspirer
  • 50 g ærteskud
  • 50 g sort sesam
  • 1 spsk. rosenpeber
Sådan gør du
  1. Pisk en vinaigrette af Bähncke Dijon Sennep, wasabi, limesaft og solsikkeolie. Smag til med soya og evt. peber.
  2. Dræn kikærter, cannellini beans og red kidney beans.
  3. Bland en salat af feldsalat, avokadostykker, wakame tangsalat, rødløgsringe, hvidløgsspirer og ærteskud. Kom kikærter, cannellini beans og red kidney beans på salaten. Hæld wasabivinaigretten på salaten og pynt med sort sesam og rosenpeber.
Anvendte produkter