Search
Close this search box.

Pad Thai

Pad Thai

10 pers.

Ingredienser
  • 4 fed hvidløg
  • 250 g NATURLI´ Chick Free 
  • 1 dl sesamolie
  • 1 dl nofish sauce
  • 1 dl soya
  • 80 g sukker
  • 500 g snitgrønt
  • 250 g bønnespirer
  • 300 g forkogte nudler
  • 125 g Kims Peanuts
  • 3-4 limes
  • frisk koriander
Sådan gør du
  1. Steg hvidløg og NATURLI´ Chick Free i sesamolie.
  2. Tilsæt nofish sauce,  soya og sukker og bland det godt sammen.
  3. Steg snitgrønt og bønnespirer med og vend nudlerne i.
  4. Server pad thai med Kims Peanuts, lime og koriander. 

 

Pad Thai er en populær thailandsk ret, der ofte betragtes som en nationalret i Thailand. Den består normalt af stegte risnudler, kombineret med en række ingredienser for at skabe en velsmagende og aromatisk skål.

Pad Thai er kendt for sin balance mellem forskellige smagsnoter og teksturer, hvilket gør den elsket både lokalt og internationalt.

 

Til alle dine kunder der efterspørger flere vegetariske og plantebaserede serveringer, er det her en ny sikker vinder på menukortet.

 

Vores version af Pad Thai er fyldt med god smag og crunch. NATURLI´Chick Free er stegt i hvidløg, sesamolie, nofish sauce og soya, for en autentisk asiatisk smag. Med peanuts, lime og frisk koriander på toppen, er den lækker og fyldt med god smag.

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til flere plantebaserede serveringer.