Havrefras is med hibiscus

Havrefras is med hibiscus
Ingredienser
  • 200 g Havrefras
  • 1 ½ l mælk
  • 1 dl piskefløde
  • 12 pasteuriserede æggeblommer
  • 150 g sukker
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. tørrede hibiscus
Sådan gør du
  1. Hæld 1 l mælk op i en skål med 200 g havrefras. Lad det trække overdækket på køl i 60 min. Si mælken fra havrefrasen.
  2. Hæld piskefløde og mælk i den mælk der har trukket så du har ialt 1 liter mælk med smag af havrefras. Kasser havrefrasen.
  3. Pisk en æggesnaps af æggeblommer, sukker og salt.
  4. Varm mælk op til kogepunktet, i en gryde og vend den i æggesnapsen. Rør rundt og hæld den tilbage i gryden. Legér ismassen over svag varme og køl den af.
  5. Kom ismassen i en ismaskine og frys den til is. (Du kan også komme ismassen i en form og fryse den til is deri. Her tages den op i god tiden inden servering.)
  6. Server Havrefras is med knust Havrefras og tørret hibiscus.