Search
Close this search box.

Bähnckes Shrimp Board

10 pers.

Ingredienser
  • 500 g Neutral Smøreost
  • 40 store panerede rejer
  • Som man synes Bähncke Skaldyr Dressing
  • Som man synes Bähncke Tartar Sauce
  • Grønne urter, dild, karse, spirer mm.
Sådan gør du
  1. Smøreost smøres tilfældigt ud på et bræt.
  2. De sprøde rejer placeres her og der.
  3. Brættes toppes med dutter af Bähncke Tartar Sauce og Bähncke Skaldyr Dressing samt masser af friske grønne urter.
 

Delemad er en essentiel del af dit menukort. 

Hop med på trenden og præsenter et Bähncke Shrimp Board for dine gæster. Serveret på en cremet ostebase, toppet med Bähncke Tartar Sauce og Bähncke Skaldyr Dressing.

Den ideelle balance mellem smagsoplevelse og æstetik.

 

Bähncke Shrimp Board er en innovativ måde at servere en lækker forret, snack eller appetizer på.

Uanset om du laver mad til mange i restauranten eller det er som appetizer på caféen.

Bähncke Tartar Sauce og Bähncke Skaldyr Dressing er uundværlige smagsgivere  i denne servering.

Perfekte til alle dine fiskeserveringer.

Denne servering er ikke kun en fryd for ganen, men også en fornøjelse for øjet.

Bähncke Shrimp Board er ikke blot en måde at tilfredsstille smagsløgene på, men også en invitation til at lade dine gæster opleve glæden ved delemad.

Så hop med på denne gastronomiske trend og lad dine gæster opleve den perfekte syntese af smag og æstetik i en og samme bid.

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til nye måder at servere fisk og skaldyr på.

Anvendte produkter