Naturli´Crunchwrap

10 pers.

Ingredienser
  • 20 store tortilla pandekager
  • 1200 gr. Naturlí Pulled
  • 7 stk. Zittauerløg
  • 1,5 pakke hvid cheddar ost
  • 2 dåser Beauvais Sorte Kikærter
  • 1 dl olivenolie
  • 2 dl. Bähncke Barbecue Sauce
Sådan gør du
  1. Rør Naturlí Pulled med Barbecue Sauce. Steg løgene gyldne på en pande i olivenolie.
  2. Fordel Naturlí Pulled, løg, Beauvais Sorte Kikærter og løg på midten af en tortilla.
  3. Riv osten over blandingen. Skær en mindre rund cirkel ud af en anden tortilla og læg ovenpå blandingen.
  4. Fold siderne ind over midten og læg den lille pakke på en varm pande, med lidt smeltet ost.
  5. Steg pakken gylden på begge sider.
  6. Skær over og server med resterne af tortillaerne, der er stegt sprøde til nachos.
Anvendte produkter