Search
Close this search box.

Dampet torsk med lun kartoffelsalat

Dampet torsk med lun kartoffelsalat

10 pers.

Ingredienser
  • 300 g Bähncke Krydderurte Dressing
  • 10 stykker dampet torsk
  • 40 kogte kartofler evt. tourneret
  • 3 finthakkede rødløg
Sådan gør du
  1. Damp torsken mens kartoflerne koges møre.
  2. Vend kartoflerne med Bähncke Krydderurte Dressing og finthakkede rødløg, og anret på en tallerken med torsken.
  3. Pynt med karse til du skammer dig.

Inspiration til det professionelle køkken – brug af kartoffelrester, så mindsker vi sammen madspild!

 

Dampet torsk med lun kartoffelsalat og Bähncke Krydderurte Dressing er en enestående kombination af delikate smagsoplevelser og enkel forberedelse.

 

Den dampede torsk bevarer sin saftige og møre karakter, hvilket skaber en perfekt kontrast til den lunede kartoffelsalat.

 

Denne ret kombinerer luksus med lethed. Dampet torsk bringer en naturlig, ren smag, mens kartoffelsalaten og Bähncke Krydderurte Dressing tilføjer kompleksitet og dimension.

 

Serveringen er ikke kun lækker og nem at lave, men vil også blive værdsat af dine gæster for sin raffinerede smag og den smarte udnyttelse af overskydende ingredienser.

 

Dampet torsk med lun kartoffelsalat og Bähncke Krydderurte Dressing er den perfekte servering til alle dine gæster der efterspørger mere fisk.

 

Så står du med en rest kartofler, så er det her den ideelle servering.

Vendt i Bähncke Krydderurte Dressing giver det ikke kun smag og friskhed til kartoflerne, men også en lækker dressing, der binder retten sammen.

 

Den her servering forvandler overskydende kartofler til et velsmagende og indbydende måltid for dine gæster, såvel i kantinen, i restauranten eller som servering på caféen.