Friterede pølser asian style

10 pers.

Ingredienser
  • 10 NATURLÍ Pølser

  • 5 små poser risnudler

  • 10 blade fra rød spidskål

  • 400 g Bähncke Kina Sursød Dressing

  • Frisk rød chilli

  • 1 bundt koriander

  • 3 lime

Sådan gør du
  1. Steg pølserne direkte fra frost til de får en stegeflade. Når de er færdige skæres de i tynde skiver.
  2. Mens pølserne steges, hældes der kogende vand over nudlerne så de tilberedes.
  3. Når pølserne er færdige rulles de i de kogte nudler, og steges sprøde i olie på en pande.
  4. Rullerne skæres på tværs og anrettes på de smukke blade, drysses med frisk koriander og chili.
  5. Serveres med Bähncke Kina Sursød Dressing, limebåde, og evt. friturestegt rispapir.