Friterede pølser asian style

10 pers.
Ingredienser
10 NATURLÍ Pølser
5 små poser risnudler
10 blade fra rød spidskål
400 g Bähncke Kina Sursød Dressing
Frisk rød chilli
1 bundt koriander
3 lime
Sådan gør du
- Steg pølserne direkte fra frost til de får en stegeflade. Når de er færdige skæres de i tynde skiver.
- Mens pølserne steges, hældes der kogende vand over nudlerne så de tilberedes.
- Når pølserne er færdige rulles de i de kogte nudler, og steges sprøde i olie på en pande.
- Rullerne skæres på tværs og anrettes på de smukke blade, drysses med frisk koriander og chili.
- Serveres med Bähncke Kina Sursød Dressing, limebåde, og evt. friturestegt rispapir.
Anvendte produkter

Kina Sur-Sød Sauce
900 g – 6 stk
(Varenr. 150488)

Pølse
(60g) 3 kg
(varenr. 157434)