Friterede pølser asian style

Friterede pølser asian style

10 pers.

Ingredienser
  • 10 NATURLI´ Pølser

  • 5 små poser risnudler

  • 10 blade rød spidskål

  • 400 g Bähncke Kina Sur-Sød Sauce

  • Frisk rød chili

  • 1 bundt koriander

  • 3 lime

Sådan gør du
  1. Steg pølserne, ved lav varme, direkte fra frost, til de får en stegeflade. Når de er færdige skæres de i tynde skiver.
  2. Mens pølserne steges, hældes kogende vand over nudlerne så de tilberedes.
  3. Når pølserne er færdige rulles de i de kogte nudler, og steges sprøde i olie på en pande.
  4. Rullerne skæres på tværs og anrettes på de smukke blade. Drysses med frisk koriander og chili.
  5. Serveres med Bähncke Kina Sur-Sød Sauce, limebåde, og evt. friturestegt rispapir.

 

Overrask dine gæster med en imponerende vegetarisk sommerservering!

 

Den her smukke servering vil være flot på tallerkenen i restauranten eller som let frokost servering på caféen.

NATURLI´ Pølser, friturestegt i risnudler og anrettet på de flotte røde blade fra spidskål, pyntet med koriander og chili, er en flot servering men også fuld af god smag.

NATURLI´ Pølser er veganske, glutenfrie. Pølserne har den helt rigtige smag, og de er produceret med omtanke for dyrene og miljøet, så vi tilsammen kan mindske klimapåvirkningen af vores klode.

Den her servering vil glæde alle dine gæster der efterspørger flere plantebaserede serveringer.

 

Til dig der laver med til mange hver dag og søger inspiration til lækre, plantebaserede serveringer, lige til at sætte på menukortet.

 

Skal retten være 100% vegansk, erstat da Bähncke Kina Sur-Sød Sauce med en vegansk Sur-Sød Sauce.

 

 

 

Anvendte produkter