Friterede pølser asian style

Friterede pølser asian style

10 pers.

Ingredienser
  • 10 NATURLI´ Pølser

  • 5 små poser risnudler

  • 10 blade rød spidskål

  • 400 g Bähncke Kina Sur-Sød Sauce

  • Frisk rød chili

  • 1 bundt koriander

  • 3 lime

Sådan gør du
  1. Steg pølserne, ved lav varme, direkte fra frost, til de får en stegeflade. Når de er færdige skæres de i tynde skiver.
  2. Mens pølserne steges, hældes kogende vand over nudlerne så de tilberedes.
  3. Når pølserne er færdige rulles de i de kogte nudler, og steges sprøde i olie på en pande.
  4. Rullerne skæres på tværs og anrettes på de smukke blade. Drysses med frisk koriander og chili.
  5. Serveres med Bähncke Kina Sur-Sød Sauce, limebåde, og evt. friturestegt rispapir.
Anvendte produkter