Mini Poke Bowl med Øko Falafel

10 pers.

Ingredienser
  • 30 NATURLI´ Øko Falafel

  • 10 små orange peber

  • 500 g couscous

  • 5 håndfulde spinat

  • 1 stort bdt. persille

  • Revet citronskal + saften til dressing

  • 300 g syltede rødløg

  • Olivenolie

  • Salt og peber

  • Et drys sort sesam

  • 3 dl NATURLI´ Vegan Mayo

Sådan gør du
  1. Lun NATURLI´ Øko Falafel i ovnen.
  2. Snit de orange pebere fint og steg dem bløde på panden.
  3. Tilbered couscous. Rør lidt olivenolie, citronskal, salt og peber i.
  4. Rør en dressing af NATURLI´ Vegan Mayo, citronsaft, citronpeber og salt.
  5. Hak persille og spinat fint. Bland det sammen med couscoussen
  6. Anret alle ingredienser i en lille skål.

 

Poke Bowl er en lækker og velsmagende skål, der stammer fra Hawaii.

Den farverige ret kombinerer friske råvarer i en harmonisk og sund sammensætning. 

Poke Bowl smager ikke bare fantastisk, men er også dekorativ med sine smukke og kontrastfulde farver.

 

Den tilbyder ikke kun en sund og frisk spiseoplevelse, men giver også plads til variation og tilpasning baseret på dine gæsters individuelle præferencer.

 

Vores veganske udgave af en Poke Bowl består af de lækre NATURLI´ Øko Falafler, på en bund af couscous. Toppet med frisk spinat, orange peber, persille, syltede rødløg og et drys sesam.

 

Dertil en lækker dressing af NATURLI´ Vegan Mayo rørt med citronsaft, citronpeber og salt. Enkelt og smagfuldt!

 

Den er nem og hurtig at tilberede for dig der laver mad til mange og passer perfekt som en lækker frokostservering, enten på buffeten i kantinen, på restauranten eller som elegant lille servering på caféen.

 

En virkelig lækker lille plantebaseret servering til dine gæster der efterspørger flere veganske anretninger.

 

Pssst: NATURLI´ Øko Falafler kan bruges på utallige måder – både i det kolde og det varme køkken. De er løsfrosne, så du kan nøjes med at tage det antal op, du skal bruge. Det mindsker madspild.

Anvendte produkter