Search
Close this search box.

Falafelsalat med tahinmayo og syltede chilier

Vegansk Falafelsalat
Ingredienser

Falafel

  • 1000 g NATURLI´ Formbar Fars
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 1-2 spsk. stødt koriander
  • 1-2 spsk. spidskommen
  • 200 g Struer Rasp

Tahinmayo

  • 5 dl NATURLI´ Vegan Mayo
  • 1 dl tahin

Salat

  • 1000 g salat (rød spidskål, romainesalat, tomat, agurk, rødløg)
  • 2 lime
  • 1 bundt frisk koriander
  • 2 chilier (gerne forskellige eller syltede)
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Bland NATURLI´ Formbar Fars med kanel, koriander og spidskommen.
  2. Form til kugler og vend dem i Struer Rasp. Fritér dem i ca. 5 min til de er gyldne.
  3. Bland Tahin med NATURLI´ Vegan Mayo og smag til med citron, salt og peber.
  4. Snit rød spidskål i strimler og bland det med romainesalat, tomat, agurk og rødløg.
  5. Server salaten med falafel, tahinmayo, lime, koriander og chilier.
Anvendte produkter