Falafelsalat med tahinmayo og syltede chilier

Ingredienser

Falafel

  • 1000 g Naturli´ Formbar Fars
  • 1 tsk. st. kanel
  • 1-2 spsk. st. koriander
  • 1-2 spsk. spidskommen
  • 200 g Struer Rasp

 

Tahinmayo

  • 5 dl. Naturli´ Vegan Mayo
  • 1 dl tahin

Salat

  • 1000 g salat (rød spidskål, romainesalat, tomat, agurk, rødløg)
  • 2 lime
  • 1 bundt friske koriander
  • 2 chilier (gerne forskellige eller syltede)
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Bland Naturli´ Formbar Fars med kanel, koriander og spidskommen.
  2. Form til kugler og vend dem i Struer Rasp. Fritér dem i ca. 5 min til de er gyldne.
  3. Bland Tahin med Naturli´ Mayo og smag til med citron, salt og peber.
  4. Snit rød spidskål i strimler og bland med romainesalat, tomater, agurk og rødløg.
  5. Server salaten med falafel, tahinmayo, lime, koriander og chilier.