Falafelsalat med tahinmayo og syltede chilier
Ingredienser
Falafel
- 1000 g NATURLI´ Formbar Fars
- 1 tsk. stødt kanel
- 1-2 spsk. stødt koriander
- 1-2 spsk. spidskommen
- 200 g Struer Rasp
Tahinmayo
- 5 dl NATURLI´ Vegan Mayo
- 1 dl tahin
Salat
- 1000 g salat (rød spidskål, romainesalat, tomat, agurk, rødløg)
- 2 lime
- 1 bundt frisk koriander
- 2 chilier (gerne forskellige eller syltede)
- Salt og peber
Sådan gør du
- Bland NATURLI´ Formbar Fars med kanel, koriander og spidskommen.
- Form til kugler og vend dem i Struer Rasp. Fritér dem i ca. 5 min til de er gyldne.
- Bland Tahin med NATURLI´ Vegan Mayo og smag til med citron, salt og peber.
- Snit rød spidskål i strimler og bland det med romainesalat, tomat, agurk og rødløg.
- Server salaten med falafel, tahinmayo, lime, koriander og chilier.
Anvendte produkter
Vegan Mayo
2,5 kg
(varenr. 157433)
Formbar Fars
3 kg
(varenr. 157439)