Brændende NATURLI´ kærlighed

10 pers.

Ingredienser
  • 5 NATURLI´ Pølse

  •  

    5 store bagekartofler

  •  

    5 små håndfulde spinat

  •  

    5 løg

  •  

    50 g smør

  • Salt, peber og lidt muskatnød

  •  

    En smule bredbladet persille til pynt på toppen

Sådan gør du
  1. Kog kartoflerne møre, tilsæt spinaten det sidste minut. Lav en spinat kartoffelmos.
  2. Steg NATURLI’ Pølserne på panden og steg løgene bløde.
  3. Anret i portionskåle, først mos og så NATURLI’ Pølser på toppen. Drys med lidt frisk persille.

“Brændende kærlighed” er ikke blot en kulinarisk term, men også en betegnelse for en traditionel dansk ret, der emmer af smag og nostalgisk charme.

Den velsmagende ret har været en favorit blandt danskere i årevis.

 

Denne klassiske danske ret er ikke kun kendt for sin velsmagende kombination, men også for den hyggelige atmosfære, den bringer med sig. Perfekt til de koldere dage.

 

Brændende kærlighed symboliserer hjemlig varme og enkelhed på en tallerken. Den er perfekt til at varme sjælen på en kold dag og bringe et smil frem på enhver, der nyder den.

 

Her har i en opskrift på en vegansk udgave af den klassiske ret.

Med NATURLI´ Pølser, der erstatter den klassiske bacon og spinat tilsat kartoffelmosen, så den både har en flot grøn farve men også lidt ekstra kick.

 

Den er virkelig lækker og kan blive dine gæsters næste plantebaserede, veganske favoritservering.

 

Den egner sig godt til buffeten i kantinen, i restauranten eller på caféen. Og til dig der laver mad til mange.