Search
Close this search box.

Øko Falafel Wrap i Carrot Tortilla

10 pers.

Ingredienser
  • 20 NATURLI´ Øko Falafel

  • 10 Carrot Tortilla Wraps

  • 200 g finthakket spidskål

  • 100 g friskhakket spinat

  • 150 g syltede rødløg

  • 1 fed hvidløg

  • 3 dl NATURLI’ Vegan Mayo

  • Frisk Koriander

  • Salt og peber

Sådan gør du
  1. Varm NATURLI´ Øko Falafel og lun tortillas i ovnen.
  2. Snit spidskål fint, hak spinat fint.
  3. Rør en dressing af NATURLI´ Vegan Mayo, frisk hakket koriander, salt, peber og et fed presset hvidløg.
  4. Fordel først det grønne, så falafel, derefter Beauvais Appetit Agurker og tilsidst dressingen.
  5. Rul tortillaen sammen og skær midt over.
  6. Tip: Har du ikke lige spidskål og spinat, brug da andre grøntsager/ rester du har liggende.

NATURLI´ Øko Falafel i en flot orange tortilla. En virkelig lækker og smagfuld  servering. Passer godt på buffeten i kantinen eller som frokostservering på restauranten eller caféen. 

 

Den her tortilla har vi pakket med de lækre, krydrede NATURLI´ Øko falafler, spidskål, spinat, syltede rødløg og Beauvais Appetit agurker og så har vi rørt en lækker dressing med NATURLI´ Vegan Mayo, koriander, hvidløg, salt og peber. Masser af smag og tekstur.

Den knasende tekstur fra grøntsagerne og appetitagurkerne supplerer perfekt den krydrede falafel.

 

En uovertruffen frokostservering til alle dine gæster der efterspørger flere plantebaserede alternativer, til de traditionelle kød serveringer.

En grøn og lækker ret, til dig der laver mad til mange.

 

Pssst: NATURLI´ Øko Falafler kan bruges på utallige måder – både i det kolde og det varme køkken. De er løsfrosne, så du kan nøjes med at tage det antal op, du skal bruge. Det mindsker madspild.

 

 

 

 

Anvendte produkter