Search
Close this search box.

Smoothie med Rugfras, frugt og skyr

Smoothie med Rugfras, blåbær, banan, appelsin og skyr
Ingredienser
  • 50 g Rugfras
  • 5 bananer
  • 5 appelsiner
  • 5 dl skyr
  • 200 g blåbær
  • Frisk mynte
Sådan gør du
  1. Kom alle de kolde ingredienser i en blender og blend til en lækker smoothie. Anret i portionsglas og pynt med knust Rugfras og mynte.
 

Smoothie er en forfriskende og sund drik, der har vundet popularitet verden over som et nærende alternativ til mere sukkerholdige drikkevarer. Blandingen af friske frugter, grøntsager, yoghurt eller juice skaber en cremet og velsmagende konsistens, der leverer et boost af næringsstoffer.

 

En typisk smoothie består ofte af en kombination af forskellige ingredienser. Friske bær som jordbær, blåbær eller hindbær tilføjer en intens frugtsmag og en farverig touch.

Vores Smoothie her med kansende Rugfras, bananer, appelsiner, blåbær, skyr og frisk mynte, er fyldt med god smag og flot at se på.

 

Den vil være perfekt til dine morgenmadsserveringer, hvad enten det er til brunch på caféen, eller på buffeten i kantinen.

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til nye måder at serverer morgenmad på eller tips og tricks til morgenmadsserveringer.

 

En af de største fordele ved smoothies er at du kan bruge lige det du har. Du kan skræddersy dine smoothies efter dine gæsters personlige præferencer og ernæringsmæssige behov. Og du kan få brugt de sidste  bær, frugter og grøntsager, så du undgår madspild.

 

 

Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Orkla Foodappeal og få knivskarpe tips, sæsonaktuelle opskrifter og masser af inspiration serveret direkte i din indbakke.