Falafel Masala med blomkålsris
10 pers.
Ingredienser
20 NATURLI´ Øko falafel
5 fed hvidløg
5 spsk. olivenolie
Godt med friskrevet ingefær
5 spsk. tomatpure
2,5 tsk. spidskommen
2,5 tsk. koriander
1,5 tsk gurkemeje
2,5 spsk. garam masala
lidt vand for at røre pastaen sammen
5 dl NATURLI´ Oat Cuisine
2,5 dl vand til panden senere
Lime til pynt
Sådan gør du
- Varm NATURLI´ Øko Falafel i ovnen.
- Hvidløg, ingefær, olie, tomatpuré og krydderier køres i en foodprocessor eller minihakker. Tilsæt et stænk vand for at lave en jævn pasta.
- Steg krydderipastaen på en pande under omrøring i et par minutter. Tilsæt vand gradvist og lad simrer lidt. Tilsæt til derefter NATURLI´ Oat Cuisine og rør det godt sammen og lad simre lidt igen. Smag til med salt og peber – til sidst vendes Falaflerne i.
- Server med blomkålsris, varme eller kolde.
Falafel Masala – en fusion mellem det mellemøstlige – og indiske køkken.
En spændende og nytænkt servering rig på smag og duft af de indiske krydderier og fylde fra de lækre NATURLI´ Øko Falafler. Fyldt med kompleksitet og varme.
Serveringen er 100% plantebaseret og et sundere alternativ til kødbaserede retter. Retten er rig på proteiner og næringsstoffer fra kikærter og de forskellige krydderier.
Server denne farverige og velsmagende ret på buffeten i kantinen, som en let anretning i restauranten eller som en lækker plantebaseret mulighed på caféen.
Flere og flere af dine gæster efterspørger plantebaserede og veganske serveringer. Så prøv at sætte denne her ret på menuen – det vil glæde dine gæster og planeten!
Så værsgo´. Til dig, der laver mad til mange – eller dig, der blot har lyst til at blive inspireret til at lave mad, som du plejer, på en ny måde.
Anvendte produkter
Økologisk Falafel
2,5 kg
(varenr.59625)