Search
Close this search box.

Falafel Masala med blomkålsris

10 pers.

Ingredienser
  • 20 NATURLI´ Øko falafel

  • 5 fed hvidløg

  • 5 spsk. olivenolie

  • Godt med friskrevet ingefær

  • 5 spsk. tomatpure

  • 2,5 tsk. spidskommen

  • 2,5 tsk. koriander

  • 1,5 tsk gurkemeje

  • 2,5 spsk. garam masala

  • lidt vand for at røre pastaen sammen

  • 5 dl NATURLI´ Oat Cuisine

  • 2,5 dl vand til panden senere

  • Lime til pynt

Sådan gør du
  1. Varm NATURLI´ Øko Falafel i ovnen.
  2. Hvidløg, ingefær, olie, tomatpuré og krydderier køres i en foodprocessor eller minihakker. Tilsæt et stænk vand for at lave en jævn pasta.
  3. Steg krydderipastaen på en pande under omrøring i et par minutter. Tilsæt vand gradvist og lad simrer lidt. Tilsæt til derefter NATURLI´ Oat Cuisine og rør det godt sammen og lad simre lidt igen. Smag til med salt og peber – til sidst vendes Falaflerne i.
  4. Server med blomkålsris, varme eller kolde.

 

Falafel Masala – en fusion mellem det mellemøstlige – og indiske køkken.

En spændende og nytænkt servering rig på smag og duft af de indiske krydderier og fylde fra de lækre NATURLI´ Øko Falafler. Fyldt med kompleksitet og varme.

 

Serveringen er 100% plantebaseret og et sundere alternativ til kødbaserede retter. Retten er rig på proteiner og næringsstoffer fra kikærter og de forskellige krydderier.

 

Server denne farverige og velsmagende ret på buffeten i kantinen, som en let anretning i restauranten eller som en lækker plantebaseret mulighed på caféen.

 

Flere og flere af dine gæster efterspørger plantebaserede og veganske serveringer. Så prøv at sætte denne her ret på menuen – det vil glæde dine gæster og planeten!

 

Så værsgo´. Til dig, der laver mad til mange – eller dig, der blot har lyst til at blive inspireret til at lave mad, som du plejer, på en ny måde.