Falafel Masala med blomkålsris

10 pers.

Ingredienser
  • 20 NATURLI´ Øko falafel

  • 5 fed hvidløg

  • 5 spsk. olivenolie

  • Godt med friskrevet ingefær

  • 5 spsk. tomatpure

  • 2,5 tsk. spidskommen

  • 2,5 tsk. koriander

  • 1,5 tsk gurkemeje

  • 2,5 spsk. garam masala

  • lidt vand for at røre pastaen sammen

  • 5 dl NATURLI´ Oat Cuisine

  • 2,5 dl vand til panden senere

  • Lime til pynt

Sådan gør du
  1. Varm NATURLI´ Øko Falafel i ovnen.
  2. Hvidløg, ingefær, olie, tomatpuré og krydderier køres i en foodprocessor eller minihakker. Tilsæt et stænk vand for at lave en jævn pasta.
  3. Steg krydderipastaen på en pande under omrøring i et par minutter. Tilsæt vand gradvist og lad simrer lidt. Tilsæt til derefter NATURLI´ Oat Cuisine og rør det godt sammen og lad simre lidt igen. Smag til med salt og peber – til sidst vendes Falaflerne i.
  4. Server med blomkålsris, varme eller kolde.